SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 11 martie 2012

Protestatarii, la „o zi cu primarul”

Protestatarii, la „o zi cu primarul”
ARAD. Duminică, de la ora 17,00, circa 20 de protestatari, reuniţi sub sigla Asociaţiei „Arad- km 0”, au mărşăluit de la Teatrul Ioan Slavici până la Podgoria, în cadrul a ceea ce membrii fondatori ai Asociaţiei au numit „o zi cu primarul”.

Marşul a fost tăcut, manifestanţii limitându-se la diverse materiale de propagandă contra lui Traian Băsescu şi a primarului Aradului, în timp ce unul dintre ei – pe post de candidat de primar – împărţea trecătorilor biscuiţi „Eugenia”, dintr-o găleată pe care scria „mită electorală”. Totul a decurs paşnic, chiar şi în scurtele momente în care manifestanţii au zăbovit în faţa jandarmilor care păzesc platoul din faţa Palatului Administrativ.

Pamflet

„Asociaţia noastră îşi ţine promisiunea de a-i atrage atenţia primarului Falcă asupra faptului că este de nedorit în Arad şi ca atare ne vom ocupa, într-un mod pamfletar, de această problemă”, a declarat unul dintre iniţiatori, Virgil Florea, alături de el fiind Dan Ciucuriţă, Paul Oană şi ceilalţi. Asociaţia „Arad- Km 0” a fost înfiinţată de către arădenii care au participat la toate protestele din faţa palatului Administrativ, încă din prima zi.

Va activa în cadrul unei asociaţii la nivel naţional, peste câteva zile o delegaţie a arădenilor urmând să se deplaseze la Bucureşti, unde vor fi centralizate toate revendicările demonstranţilor din toate oraşele, dar şi amenzile date de către jandarmi şi plângerile penale înaintate de manifestanţi, în vederea deschiderii unor acţiuni la CEDO.

http://www.aradon.ro/protestatarii-la-%E2%80%9Eo-zi-cu-primarul%E2%80%9D/1071973

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu