SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 29 martie 2012

Asociaţia "Arad km. 0" ameninţă cu dezvăluirea unei afaceri de 21 de milioane de euro!


http://www.newsar.ro/asociatia-arad-km-0-ameninta-cu-dezvaluirea-unei-afaceri-de-21-de-milioane-de-euro




Asociaţia „Arad km. 0” a anunţat că săptămâna viitoare va dezvălui o afacere de 21 de milioane de euro!
Asociaţia a organizat o conferinţă de presă în care a trecut în revistă ultima acţiune întreprinsă – şi anume marşul de duminică dintre Boul Roşu şi vila primarului Gheorghe Falcă, aflată pe faleza Mureşului. Cu acest prilej, protestatarii au reclamat, din nou, faptul că au fost amendaţi de jandarmi. „Ultima noastră acţiune a produs un val intelectual deosebit în rândul jandarmilor, aceştia fiind nevoiţi a-şi proba îndemânarea în ale scrisului pe cel puţin 18 procese-verbale de contravenţie, activitate ce încă nu a putut fi finalizată din motive de identificare. Nivelul amenzilor aplicate ne îndreptăţeşte să credem că bilanţul pe care îl vor anunţa cu surle şi trâmbiţe pe data de 3 aprilie (ziua jandarmeriei române) va plasa aceasta instituţie din judeţul nostru pe un loc fruntaş între celelalte garnizoane de jandarmi din ţară”, a declarat Virgil Florea, care în urma acţiunii de duminică s-a ales cu o amendă de 1000 de lei. Alţi participanţi au fost amendaţi cu sume între 400 şi 1200 de lei, au afirmat reprezentanţii Asociaţiei „Arad km. 0”.
„Tendinţa spre autoritarism spre care ne îndreptam ca şi ţară se face tot mai vizibilă din cauza acţiunilor de intimidare şi de abuz pe care angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor îl fac asupra tuturor celor care încearca să-şi exprime în mod liber opiniile politice, şi nu numai. Noi nu dorim să ne oprim doar la a constata cu durere aceste lucruri, ci înţelegem să acţionăm în justiţie, atât cât este ea de independentă, pe toţi cei care ne încalcă drepturile. În această duminică au fost prezente trei instituţii care au sărit la o comandă politică «mascată» de o reclamaţie de tulburare a liniştii publice care nu a putut fi confirmată într-un regim de urgenţă”, a precizat Florea.
„În acest sens, vă informăm că vom depune plângeri penale la Parchetul Militar Timişoara împotriva comandantului escadronului de jandarmi, la Parchetul Arad împotriva echipajului de Poliţie care a acţionat la apelul 112, fără a culege date de la apelant asupra «pericolului» în care se afla şi, de asemenea, vom solicita explicaţii serviciului de urgenţă 112 cu privire la decontul deplasarii echipajului, în condiţiile în care urgenţa nu a fost confirmată”, a mai spus Florea.

Reprezentanţii Asociaţiei „Arad km. 0” au anunţat şi calendarul viitoarelor acţiuni. „Întrucât primul marş al informării (n.r. – cel de duminică) nu şi-a atins scopul decât parţial, ne propunem să-l repetăm, cel mai sigur la începutul săptămânii viitoare. În acelaşi timp, vom identifica şi vom încerca, prin marşuri asemănătoare, să aratăm arădenilor vilele celorlalţi «binefăcători» ai oraşului şi judeţului nostru, în vederea unor bune şi înţelepte decizii în faţa urnelor la viitoarele examene electorale. Pentru a le lega mai bine de modul cum au fost ele obţinute sau construite, vom presta şi muncă de investigaţie pentru a afla sursa din care ele s-au materializat. Avem mari bănuieli ca ea este una singură şi anume bugetul, sau, pe româneşte, banii nostri, cât mai mulţi dacă se poate”, au precizat aceştia.
Reprezentanţii Asociaţiei „Arad km. 0” au mai avertizat: „Ne încăpăţânăm să informăm cetăţenii despre felul cum înţeleg aleşii să irosească banul public pe invenţii travestite în investiţii în «beneficiul» nostru. Săptămâna viitoare vom putea prezenta o cheltuială de peste 21 de milioane de euro din bugetul Primăriei, alocată pentru acest an, cu inginerii financiare diabolice. Şi, din informaţiile noastre, aceştia sunt doar bani de ţigări. Ne întrebăm de ce tac cei din opoziţie, pentru că şi ei au acces la aceste date... Doar ne întrebăm, acum. Mâine vom afla!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu