SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 7 martie 2012

Protestatarii arădeni vor depune plângeri la CEDO în cazul abuzurilor săvârşite de autorităţi!



http://www.newsar.ro/protestatarii-aradeni-vor-depune-plangeri-la-cedo-in-cazul-abuzurilor-savarsite-de-autoritati

Protestatarii arădeni implicaţi în evenimentele de marţi, din centrul Aradului, au organizat o conferinţă de presă în care au povestit modul în care au fost trataţi de forţele de ordine şi au făcut apel la societatea civilă şi sindicatele din Arad să li se alăture la protestele desfăşurate în Piaţa Revoluţiei. „Lansăm un apel tuturor organizaţiilor şi sindicatelor din Arad să-şi coalizeze eforturile alături de noi, să nu ajungem bătaia de joc a acestor guvernanţi şi a acestui regim administrativ dictatorial al lui Falcă”, a declarat Virgil Florea, unul dintre protestatari.
De asemenea, protestatarii arădeni care au fost reţinuţi de jandarmi marţi seara acuză Jandarmeria că intenţionează să le întocmească dosare penale. „Vor să ne reţină iar, de încă două ori, pentru a ne putea face dosare penale”, a declarat Paul Oană, un alt protestatar.
De remarcat, că aceştia şi-au depus deja actele pentru a se constitui într-o asociaţie al cărei nume este „Arad – km Zero”. Conform lui Dan Ciucuriţă, aceasta va adera la platforma naţională a protestatarilor, care au pus bazele unei mişcări naţionale. „Am luat legătura cu protestatarii din alte oraşe şi ne vom întruni la Bucureşti, unde vom transmite şi doleanţele noastre, ale celor de la Arad”, a spus Dan Ciucuriţă.
Protestatarii au spus că nu vor renunţa să se strângă zilnic în centrul Aradului, în pofida tuturor riscurilor. „Urmează, oricum, să ne adresăm Curţii Europene a Drepturilor Omului”, a spus Virgil Florea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu