SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 24 martie 2012

Protestatarii arădeni organizează duminică un marş până la vila primarului Falcă!





„Asociaţia Arad km 0” îşi continuă campania începută cu câtva timp în urmă - prin care încearcă să readucă în conştiinţa arădenilor termeni uitaţi precum demnitate, libertate, responsabilitate - şi organizează un ciclu de marşuri de informare pe trotuarele oraşului. „Acestea nu se vor a fi substituite presei, pentru că intenţionăm să ne adresăm mai ales celor care nu sunt interesaţi de ceea ce înseamnă cheltuirea banilor publici şi nici de direcţia spre care România se îndreaptă în urma deciziilor celor care azi o administrează dupa bunul lor plac”, a declarat Virgil Florea, din partea „Asociaţiei Arad km 0”.
„Prima etapă se va desfăşura duminică, 25 martie 2012, de la ora 16, şi va avea ca ţintă precisă vila nu demult construită a primarului oraşului nostru, Gheorghe Falcă. Plecarea va fi de la Boul Roşu iar pe traseu vor fi prezentate mesaje care vor evidenţia profitabilitatea funcţiei de primar în accepţiunea lui. Exponent al unui partid ce ne îndeamnă la curbe de sacrificiu, prin ceea ce se va vedea se va demonstra cât de bine face casă bună cu el minciuna, lăcomia, arivismul, trufia, nepăsarea şi, sperăm noi, în urma unor înţelepte şi drepte judecăţi, hoţia dovedită. Pe faleză, în faţa "vilei aradenilor" vom "închina un pahar" în cinstea "viitorului fost"”, a mai declarat Virgil Florea(presedinte PMTCD).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu