SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 7 martie 2012

Jocuri autorizate vs. proteste neautorizate la Primarie

Jocuri autorizate vs. proteste neautorizate la Primarie
ARAD. Ciocnire, marţi, pe platoul din faţa Primăriei, între protestatarii de cursă lungă care nu au mai primit autorizaţie pentru proteste şi tinerii care au de câteva zile dreptul oferit de Primărie de a organiza acţiuni aici.

După ce au depus la Secretariatul Primăriei un document în care contestau temeiul legal al deciziei prin care platoul este pus la dispoziţia tinerilor pentru activităţi sportiv-distractive, protestatarii au acuzat faptul că nu mai sunt lăsaţi de către forţele de ordine să manifesteze în spaţiul cu care s-au obişnuit, acesta fiind dat altora. Printre jocul cu mingea al celor zece tineri adunaţi pe platou, protestatarii au încercat să-şi strige nemulţumirile prezentate de-o lună tot aici, aşa că neînţelegerile s-au ţinut lanţ.

Câteva acuze la adresa jandarmilor şi a modului în care aceştia au decis să se comporte cu nemulţumiţii fără autorizaţie de protest s-au strecurat şi ele pe platou şi pe trotuarul pe care au protestat aceştia. Situaţia s-ar putea repeta căci tinerii au dreptul să desfăşoare până la finele lui martie acţiuni aici, în timp ce protestatarii acum fără autorizaţie vor tot aici să se întâlnească pentru a-şi striga nemulţumirile.

http://www.aradon.ro/jocuri-autorizate-vs-proteste-neautorizate-la-primarie/1069192


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu