SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 17 ianuarie 2011

Tinta PNTCD la alegerile din 2012 – 5% din electorat

Biroul National de Conducere al PNTCD s-a reunit in acest sfarsit de saptamana la Fagaras. Intalnirea a avut ca scop imbunatatirea comunicarii interne a partidului, dar si eventualele proiecte pe care politicienii le au in vizor pentru urmatoarea perioada. Prezent la intalnire a fost si presedintele formatiunii politice, Radu Sarbu, dar si vicepresedinti ai organizatiei nationale. Una din temele abordate a fost si cea legata de certurile interne, de care membrii organizatiei nu se feresc sa aminteasca. Mai mult, acestia considera ca descinderea survenita in urma cu mai bine de 2 ani in interiorul partidului nu a facut altceva decat sa adanceasca interesele acestuia, dar si sa blocheze activitatea si proiectele pe care le avea in derulare. „In tot acest timp, in care noi puteam avea o colaborare foarte buna cu electoratul nostru, nu am facut altceva decat sa ne razboim intre noi prin tribunale. Am cheltuit o mare parte din timpul nostru pretios si ne-am intors spatele catre electoratul nostru“, a spus presedintele organizatiei PNTCD, Radu Sarbu. Acesta nu considera ca despartirea in doua a partidului trebuia facuta si ca fostul presedinte, Marian Milut, trebuia sa se recunoasca invins.

Un alt subiect abordat de catre membrii organizatiei a fost cel legat de alegerile din 2012, alegeri la care si PNTCD doreste sa participe cu toate efectivele pe care le are in tara. „Avem planuri mari pentru 2012 si nu ne lasam invinsi de problemele interne. Intr-adevar, daca s-ar putea, noi am dori si o conciliere, insa bineinteles, fara Marian Milut. Am dori, de asemenea, sa-l cooptam si pe fostul presedinte al partidului, Victor Ciorbea. Insa, pentru alegerile din 2012, nu ne dorim ceva stiintifico-fantastic, adica sa castigam alegerile prezidentiale. Nu ar fi posibil, mai ales ca noi nu ne-am prea regasit in dorintele electoratului in ultima perioada. Reamintim ca la ultimele alegeri, PNTCD nu a obtinut decat un 2%, insuficient si pentru a intra in Parlament. Insa pentru 2012 avem incredere ca vom depasi pragul electoral de 5%. Asta daca, bineinteles, problemele interne si certurile intre noi vor fi fost rezolvate“, a amintit presedintele partidului.

Si la Fagaras asteptarile partidului sunt mari. Cel putin deocamdata, conform presedintelui organizatiei judetene a partidului, Eugen Urs, in municipiu nu exista un presedinte al filialei. Insa pentru alegerile din 2012 acesta spera sa obtina un fotoliu in Consiliu Local. Si, de ce nu, si un mandat la Primaria Fagaras. „Pentru alegerile din 2012 ne dorim, la fel ca si la nivel national, un procent de 5%. Probabil slabut, ati spune, insa pentru noi ar fi destul de mult, daca e sa ne raportam la ultimele alegeri, unde nu am obtinut aproape nimic. Dorim sa ne consolidam asupra acestui obiectiv clar si sa aratam fagarasenilor ca si PNTCD este un partid in care pot avea incredere. Proiecte viabile avem, oameni cu care sa le putem in aplicare avem de asemenea. Acum conteaza sa vada si locuitorii ca PNTCD, fondat in 1869, nu este doar un partid vechi, ci si unul care poate face schimbari atat pe plan local, cat si pe plan national. Probabil vom candida pentru un fotoliu din Consiliul Local. Si, de ce nu, daca vom fi organizati, si pentru fotoliul de primar al municipiului. Oricum, asta ramane de vazut si de discutat la nivel de organizatie. Suntem inca la stadiul de organizare“, a spus presedintele organizatiei judetene al PNTCD, Eugen Urs. Acesta a mai mentionat ca in maximum 2 saptamani va anunta si presedintele filialei locale a PNTCD. Dar si obiectivele pe care organizatia politica le va avea in vedere pentru anul 2011.


http://www.bzf.ro/tinta-pntcd-la-alegerile-din-2012-%E2%80%93-5-din-electorat.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu