SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 3 ianuarie 2011

PNTCD, partidul care reda speranta Romaniei?

Publicat la data de 02 ianuarie 2011 de Artemia Simeria

Membrii PNȚCD cred că, în viitorul apropiat, partidul poate reprezenta o sursă și o speranță pentru România. Asta cu condiția de a-și rezolva conflicte interne, cu care se și află, parțial, în instanță.

„Noi, cei care îl susținem pe președintele Radu Sârbu, am căutam după demisia lui Marian Miluț să convocăm un congres de reunificare, nu am reușit din cauza unor ambiții ale unui arivist politic numit Aurelian Pavelescu. Sunt și motive, zic eu, care fac să treneze aceste porcese, pentru că de doi ani de zile noi nu facem decât să ne învârtim în jurul cozii, numai pe chestii procedurale, și nu se judecă problema pe fond. Ceea ce sper este ca aceste probleme să se stingă și, pe fondu dezagregării economice și sociale pe care o parcurgem în momentul de față, că asta e o realitate, niciodată nu am fost atât de jos după 1990, PNȚCD-ul să revină în actualitatea politică românească, pentru că ar avea ce oferi” a spus Gheorghe Ciuhandu președintele Comitetului Național de Conducere al partidului. Membrii partidului se bazează pe faptul că, după 2000, nu au fost asociați ultimelor guvernări succesive și nu au fost participanți sau actori principali în acte de corupție.

http://www.debanat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu