SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 17 ianuarie 2011

Ţărăniştii lui Sârbu protestează


ARAD - Organizaţia judeţeană a PNŢCD Arad (gruparea Sârbu) a înaintat un protest către societăţile de televiziune din România, atrăgând atenţia că „numitul” Aurelian Pavelescu foloseşte în mod ilegal titulatura de preşedinte al PNŢCD.

Televiziunile, spune preşedintele organizaţiei arădene, ar trebui să aibă în prealabil o minimă informare.„Acesta nu deţine funcţia respectivă decât în orgoliul sau şi în incapacitatea unora care nu înţeleg ce înseamnă PNŢCD pentru Romania şi mai ales pentru urmaşii celor câteva sute de mii de martiri ai neamului, ce au binemeritat cinstea noastră.Totodată, protestul nostru se îndreaptă şi către justiţia română care tergiversează în mod inexplicabil soluţionarea conflictului în detrimentul celerităţii impuse de astfel de cauze”, spune Florea.

Aurelian Pavelescu este succesorul lui Marian Petre Miluţ, care este implicat în mai multe procese cu gruparea Sârbu, ales preşedinte de către un congres extraordinar, concomitent cu o şedinţă a Consiliului Naţional, organizată de către Miluţ.


http://www.aradon.ro/taranistii-lui-sarbu-protesteaza/news-20110117-12032998

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu