SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 14 septembrie 2009


Rezolutia Comitetului National de Conducere al PNTCD din 13.09.2009

Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD, întrunit pentru pregătirea Congresului PNŢCD din 26 septembrie 2009, a luat act cu indignare de participarea reprezentanţilor PD-L şi ai PNL la un simulacru de Congres al PNŢCD, organizat în 12 septembrie 2009, în dispreţul normelor statutare şi juridice, de către Marian Miluţ.

Învederăm că:
1. Marian Miluţ nu mai este preşedinte al PNŢCD, deoarece a fost înlocuit din funcţie cu ocazia congresului extraordinar din 24 august 2008;
2. Marian Miluţ nu mai este nici măcar membru al PNŢCD, deoarece a fost exclus printr-o hotărâre a Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj.
3. Marian Miluţ mai este înregistrat în Registrul Partidelor Politice numai pentru că a contestat în justiţie congresul care l-a schimbat.
4. Atâta vreme cât justiţia nu şi-a spus cuvântul în ceea ce priveşte Congresul PNŢCD din 24 august 2008, Marian Miluţ nu poate reprezenta PNŢCD.
În aceste circumstanţe, participarea reprezentanţilor PD-L şi ai PNL la o farsă politică organizată de un impostor, demonstrează lipsa discernământului politic şi aplecare spre compromisul mărunt. Un om politic responsabil nu face alianţe cu aventurieri lipsiţi de orice dimensiune politică.
Dar – mai grav decât orice – participarea la o acţiune iniţiată şi organizată de un om al cărui statut este contestat în instanţele judecătoreşti, demonstrează că fruntaşii PD-L şi PNL tratează cu indiferenţă şi dispreţ Justiţia, instituţie fundamentală într-un Stat de drept. În această atitudine rezidă principala explicaţie a faptului că în România Justiţia a încetat să funcţioneze, ceea constituie o ameninţare însăşi la adresa Statului.
Miza luptei împotriva PNŢCD este confiscarea de către oligarhie a culoarului creştin democrat în România. În această luptă, Marian Miluţ este o unealtă, iar Emil Boc şi Crin Antonescu, astăzi, ca şi Emil Constantinescu, nu demult, sunt complici. Până la urmă, cu toţii vor ajunge la judecata electoratului şi a Istoriei, iar PNŢCD va supravieţui şi va reveni în prim planul vieţii politice din România!
Preşedintele PNŢCD
Radu Sârbu
Prim vicepreşedintele PNŢCD
Doru Năsui
Preşedintele CNC al PNŢCD
Gheorghe Ciuhandu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu