SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 23 septembrie 2009

Prieteni ţărănişti din toată ţara, din toate facţiunile şi din toate taberele!
Fac un apel la pace şi unitate între noi toţi, acum în ceasul al 12-lea al existenţei noastre ca partid. Toţi am făcut greşeli, mai mari sau mai mici, dar am rămas fideli aceloraşi valori sfinte. Principiile ne-au rămas aceleaşi, diferendele dintre noi s-au referit mereu la persoane.
Recenta susţinere a lui Traian Băsescu de către Marian Miluţ ne face de râs, câtă vreme Miluţ se asociază în percepţia publică cu PNŢCD. De fapt, este o alianţă între cel care a subminat partidele tradiţionale ale României – în mod particular PNŢCD! - şi un aventurier mărunt, care, pentru interese strict personale, calcă în picioare individualitatea doctrinară şi politică a partidului nostru. De mai bine de 15 ani vedem cum alianţele cu Traian Băsescu s-au sfârşit cu dezastre pentru cei care le-au făcut. Prin girul moral dat asasinului, PNŢCD este aruncat în mocirla compromisului politic mărunt şi este ameninţat cu dispariţia!
Congresul de Sâmbătă, 26 septembrie 2009, doreşte revenirea la unitate a tuturor ţărăniştilor, în matricea noastră doctrinară şi politică, care nu face rabat de la principiile de care România, aflată în pragul dezastrului, are nevoie mai mult ca niciodată.
Convinşi că lucrurile care ne apropie sunt cu mult mai importante decât cele care ne-au despărţit temporar, dorim uitarea diferendelor trecute şi vă aşteptăm alături de noi, pentru a clădi un PNŢCD puternic. Rănile vechi pot fi date uitării în numele interesului superior al Partidului. Este loc pentru toţi şi este nevoie de toti!
Dragi colegi care până acum aţi fost derutaţi de promisiunile lui Miluţ, vălul a fost rupt şi impostura a ieşit la iveală! Voi cei care până acum aţi fost neutri, acum este momentul să veniţi lângă noi!
Vă aşteptăm sâmbătă, la Congresul Nostru, al tuturor!
Bucureşti, 23 septembrie 2009
Preşedintele PNŢCD
Radu Sârbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu