SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 12 septembrie 2009

LUCRU MANUAL. CRIN A PIERDUT VOTURILE ŢĂRĂNIŞTILOR

sâmbătă 12 septembrie 2009 de Roxana Iordache

radu sictirit foto calina berceanu

Foto: Călina Berceanu

Impostorul Miluţ şi gaşca lui care îşi arogă conducerea PNŢCD au organizat azi un congres de imagine. Adevăratul PNŢCD (cine îl iubeşte pe Mateiu Caragiale s-a şi dus cu gândul) a organizat şi el un congres, pentru ca să fie clar în justiţie cine reprezintă partidul istoric, rămas măcar cu numele. Şi e o blasfemie ca nişte impostori să confişte numele partidului care, alături de PNL, a făcut istorie pentru România.

Deşi i s-a atras atenţia în mai multe rânduri, preşedintele PNL, domnul Crin Antonescu, a plecat urechea la impostură şi s-a făcut de râs BIG TIME cum zice americanul, participând la mascarada lui Miluţ ca să fie umilit în faţă prin anunţul că pseudo-PNŢCD se aliază cu PD-L – erau şi de-alde Boc şi Adriean pe-acolo – ca să-l susţină pe Băsescu. Aşa-i trebuie domnului Crin Antonescu! Păcat, însă, că a târât PNL în ridicol.

În plus, s-a iluzionat patetic dacă şi-a imaginat că e pragmatic şi merge la Miluţ cu gândul că el va cotiza aşa cum a mai cotizat şi anul trecut, când tot domnul Antonescu declara că singurul PNŢCD pe care-l recunoaşte e cel condus de farseurul imobiliar. Dacă ar fi avut caracter, aşa cum pretinde şi dacă ar fi avut logică, aşa cum şi-a făcut brand, s-ar fi gândit că adevăratul PNŢCD nu poate fi decât acela susţinut de surorile seniorului Corneliu Coposu, de seniorii partidului, în frunte cu preşedintele de onoare, domnul Ion Diaconescu, de primarul Timişoarei, domnul Gheorghe Ciuhandu şi nu în ultimul rând, de doamna Doina Cornea.

Crin Antonescu a validat o impostură similară celei ipotetice potrivit căreia un smintit şi-ar trage partid, l-ar intitula PNL şi ar organiza congres în ciuda domnului Quintus. Cert e că domnul Antonescu s-a făcut de râs la scenă deschisă şi a pierdut voturile ţărăniştilor. Nu mă refer la impostorii lui Miluţ, luaţi de pe stradă şi de prin firmele lui, ca să facă figuraţie. Mă refer la ţărăniştii care mai sunt şi au rămas în curăţenia lor, cum ar fi maramureşanul Ion Beuca, în PNŢCD, partid condus de Radu Sârbu. Ei l-ar fi votat pe Crin Antonescu, i-ar fi făcut şi campanie, dar el i-a umilit participând la impostura lui Miluţ. Dacă totuşi îl vor vota, o vor face în scârbă. Strict împotriva lui Băsescu.

Era vorba de vreo 50 de mii de voturi cel puţin. Ca să mă refer doar la numărul minim prevăzut de lege. În realitate, mai ales în Ardeal, ţărănişti se fac şi copiii ţărăniştilor, fiindcă acolo e tradiţie, acolo s-a născut Partidul Naţional, condus de Iuliu Maniu. Şi e vital ca PNŢCD să facă opoziţie dură faţă de impostura PD-L, uzurpatori în PPE, unde şi-au cumpărat apartenenţa cu mulţi bani şi un pic de masonerie. Impostorul Miluţ a târât numele de PNŢCD în noroi, asociindu-l cu ruşinea (anti)naţională numită Traian Băsescu. Corneliu Coposu se răsuceşte în mormânt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu