SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 25 august 2008

Radu Sârbu, ales preşedinte al PNŢCD de către Congresul Extraordinar

Foto: Mihaela Cartis
Radu Sârbu a fost ales, duminică, la Congresul extraordinar al PNŢCD, preşedintele formaţiunii, cu 369 voturi "pentru", trei "împotrivă" şi două voturi anulate.
La preluarea lucrărilor Congresului, Radu Sârbu le-a mulţumit ţărniştilor pentru sprijinul lor. "Vă mulţumesc. Nu va fi uşor, dar sper să reuşim împreună!", le-a spus Sârbu membrilor PNŢCD. Radu Sârbu le-a promis ţărăniştilor reuniţi, duminică, la Bucureşti în Congres extraordinar, că împreună cu echipa pe care o propune va reuşi să scoată PNŢCD din criza identitară în care se află şi va reuşi să ridice nivelul scorurilor electorale obţinute de PNŢCD, începând cu europarlamentarele. Sârbu, a subliniat că fractura din PNŢCD este provocată de actualul preşedinte Marian Miluţ şi de către prim-vicepreşedintele formaţiunii Aurelian Pavelescu.
El le-a propus ţărăniştilor o echipă formată din Dorel Năsui, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Gheorghe Ciuhandu pentru poziţia de preşedinte al CNC, vicepreşedinţi Ion Caramitru, Alexandru Herlea, Adrian Ghiţă, Andrei Dimitriu, Mihai Grigoriu şi Radu Rizescu şi secretar general Alexandru Cala Popescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu