SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 22 august 2008


Cancan dezvaluie aventurile sexuale ale lui Marian Milut

Aug 21, 2008

Marian Petre Milut - extraconjugale la locul de munca

Marian Petre Milut are o relatie ascunsa cu directoarea economica de la PREFAB
Un nou scandal sexual explodeaza in politica! Reporterii CANCAN au descoperit ca liderul PNTCD, influentul om de afaceri Marian Petre Milut, traieste o poveste de dragoste cu o colaboratoare casatorita si mult mai tanara. In varsta de 53 de ani, Milut are mai multe afaceri in sudul tarii, la Calarasi, acolo unde patroneaza si echipa de fotbal din Liga a II-a, Prefab Modelu. Casatorit la randul sau si cu doi copii, presedintele PNTCD si-a luat o amanta blonda, sexy, care are in jur de 35 de ani. Este vorba despre Daniela Boitan, directoarea economica de la Prefab. Surse din anturajul amantei lui Milut ne-au dezvaluit ca sotul ei ar fi aflat deja ca il insala si ca ar fi bagat divort.
Weekenduri in vila lui de la Jupiter
Aceleasi surse ne-au marturisit ca, in ultima vreme, amanta s-a schimbat radical. "Daniela parca e patroana la Prefab, nu doar directoare. Da ordine, tipa la angajati, se comporta ca si cum ar fi firma ei. Mai mult, se vede clar ca nu traieste doar din salariu. A inceput sa-si cumpere haine scumpe, are un apartament de lux in Calarasi, iar Milut i-a pus si sofer personal!", ne-a mai declarat una dintre surse. De altfel, reporterii CANCAN au mai descoperit ca Milut si amanta petrec des weekenduri la vila pe care presedintele PNTCD o are in Jupiter. "Merg mai mereu amandoi acolo, iar in rest se vad intr-un apartament pe care Milut il are in Calarasi intr-un bloc construit pentru fotbalistii de la Prefab Modelu. Ei isi imagineaza ca nu se stie despre relatia lor, dar toti angajatii vorbesc pe la colturi!", ne-a mai povestit o persoana apropiata Danielei Boitan. Contactat de reporterii nostri, Marian Milut a refuzat sa faca vreun comentariu legat de acest subiect: "Nu ma intereseaza sa vorbesc nimic cu CANCAN!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu