SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 25 august 2008

LA PNŢCD

luni 25 august 2008 by Roxana Iordache

Televiziunea Antena 3 prezintă Congresul PNŢCD într-un mod nu doar deformat, ci mincinos de-a binelea, degradant pentru o televiziune.

Cu toate că li s-a solicitat în mod repetat să rectifice afirmaţia stupidă că noua conducere a PNŢCD ar fi “adeptă a apropierii de PD-L” şi “s-ar opune alianţei cu PNL”, nu numai că mâncătorii necomestibil cu pricina de la Antena 3 nu au făcut rectificarea, ci au îngroşat, cu nesimţire, minciuna, până la afirmaţia că PNŢCD condus de Radu Sârbu ar fi “adversar al alianţei cu PNL”.

Minciună grosieră. Se comite aceeaşi manipulare şi prin televiziunea lui SOV, şi prin a lui Adrian Sârbu, PROTV-ul atât de dator vândut.

Ca să se împiedice singura alianţă autentică a dreptei din România, cea între PNL şi PNŢCD.

Ca dovadă şi faptul că televiziunile nu difuzează declaraţiile surorilor Coposu, care demontează minciunile incalificabile, arătând că, dimpotrivă, alianţa PNŢCD cu PNL este de dorit: şi exact în aceleaşi condiţii în care PNŢCD a ajutat PNL să revină în Parlament, nu în modul degradant - sau la mişto - al candidaturii în numele PNL. Adică, o minţire a alegătorilor, o înşelătorie tembelă pe care numai un obsedat de putere şi avere ca penibilul Miluţ o putea propune. Şi nici n-a priceput că liberalii şi-au bătut joc de el.

Oricum, Călin Tăriceanu aşteaptă validarea în Justiţie a rezultatelor Congresului PNŢCD de ieri, pentru a putea decide în consecinţă.

ROXANA IORDACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu