SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 26 august 2008

PNTCD si-a ales noua conducere

PNŢCD şi-a ales o nouă conducere în cadrul Congresului Extraordinar desfăşurat în data de 24 august la Sala Radio. Noul preşedinte al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat este Radu Sârbu, a cărui moţiune a întrunit voturile a 369 de delegaţi din cele 374 de voturi exprimate.
Noi membrii aleşi ai Biroului Permanent sunt romano-americanul Doru Năsui - primvicepreşedinte, Gheorghe Ciuhandu - preşedinte C.N.C., Alexandru Kala Popescu – Secretar General şi 7 vicepreşedinţi: Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Adrian Ghiţă, Mihai Grigoriu, Alexandru Herlea, Virgil Petrescu şi Radu Rizescu.
Congresul Extraordinar al PNŢCD a fost convocat pentru a vedea dacă membrii partidului mai au încredere în conducerea aleasă în 2007, care a eşuat în a îndeplini obiectivele stabilite la alegere şi anume obţinerea unui procent de 5% la alegerile europarlamentare şi 7% la alegerile locale.
“Congresul a fost convocat tocmai pentru a păstra identitatea partidului. Noua conducere a fost aleasă pentru a nu scoate PNŢCD din arena politică. Pentru alegerile care se apropie, o alianţă ar fi de preferat, în primul rând cu alte partide de dreapta. Nu suntem de acord cu o fuziune prin absorbţie a partidului nostru cu PNL” a declarat noul preşedinte al PNŢCD, Radu Sârbu.
“Comitetul Naţional de Conducere (C.N.C.) de la Sinaia are un caracter informal şi chiar diversionist, având în vedere faptul că astăzi, la Bucureşti, au fost prezenţi 43 dintre cei 83 de membri ai C.N.C.” a continuat Radu Sârbu.
Pe parcursul lucrărilor Congresului Extraordinar de astăzi, participanţii au decis să-şi continue politica de păstrare şi afirmare a identităţii în viaţa publică din România, promovând în plan intern şi extern valorile consacrate ale PNŢCD, în interesul României şi al tuturor românilor: asigurarea justiţiei sociale, combaterea corupţiei, dezvoltarea economică a ţării şi îmbunătăţirea nivelului de trai.
Conducerea nou aleasă a PNŢCD s-a angajat ferm să declanşeze demersul politic şi organizatoric necesar pentru depăşirea cât mai rapidă a crizei pe care o traversează partidul şi pentru refacerea unităţii acestuia. Acest demers se bazează pe aceleaşi valori creştin-democrate de libertate, solidaritate, justiţie, respectul diversităţii de opinie şi democraţie.(AMOS NEWS)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu