SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 24 august 2008

AddThis Social Bookmark Button

Radu Sarbu: Se vopsesc ciorile taraniste in lebede liberale

Echipa lui Marian Petre Milut si cea care-l sustine pe Radu Sarbu se vor infrunta maine de la distanta. Congresul extraordinar de la Bucuresti sustinut de doua terimi din organizatiile PNTCD si tabara de la SINAIA pentru care Milut a cheltuit sume importante.
Disperarea cu care actualul presedinte PNTCD se agata de scaunul lui Corneliu Coposu s-a transformat intr-o batalie oarba cu costuri enorme .Se preconizeaza ca echipa lui Radu Sarbu va prelua fraiele PNTCD in ciuda declaratiilor belicoase ale unor flotanti politici de talia lui Aurelian Pavelescu.
Strategia lui Milut prevede ca taranistii sa candideze pe lista si sub sigla liberalilor in 30 de colegii uninominale din tara. Taranistii vor trebui sa se inscrie in PNL, sustine Radu Sarbu, intrucat actuala lege electorala ar interzice candidatura ca independent pe listele altui partid. El crede ca partidul ar trebui sa se prezinte la alegerile din toamna fie de unul singur, fie intr-o alianta. Din grupul celor care-l contesta pe Milut fac parte Radu Sarbu, primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, presedintele de onoare, Ion Diaconescu, si surorile Coposu, Flavia Coposu si Rodica Balaescu care au criticat conducerea PNTCD pentru nereusita in tentativa de relansare a partidului si ca a recurs la excluderi arbitrare.
28 de organizatii, vor fi prezente duminica in Sala Mihail Sora a Radiodifuziunii Romane (Sala Radio), unde va avea loc congresul extraordinar cu incepere de la ora 10.00 AM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu