SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 29 februarie 2012

Protestatarii fac apel la arădeni: "Alăturaţi-vă protestului nostru"




http://www.newsar.ro/protestatarii-fac-apel-la-aradeni-alaturati-va-protestului-nostru

Protestatarii care se adună în fiecare după-amiază pe platoul din faţa Palatului Administrativ au făcut un apel către arădeni să li se alăture în lupta împotriva lui Traian Băsescu, a PDL, UDMR, UNPR şi a minorităţilor naţionale, care, împreună, formează coaliţia de guvernământ.
„De nepăsarea voastră profită în continuare cei care doar cu câţiva ani în urmă v-au promis o viaţă plină de respect şi bunastare. Nimic din ceea ce s-a spus nu are acoperire în faptele de după. Ţara este într-o mizerie morală, socială şi economică cum probabil nici în vremea războiului nu a fost.
Alăturaţi-vă protestului nostru pentru că doar în acest fel îi vom obliga să redea României şi românilor ceea ce au luat. Nu avem, pentru că ei vor să nu avem. Stăm într-o condiţie dependentă de ceea ce rămâne doar după ce consideră că supapa de rezistenţă este la limita presiunii.
Suntem obligaţi să cerem demisia şi tragerea la răspundere a celor care administrează acum ţara pentru că avem bătrâni cu zile numărate, oameni care şi-au epuizat eforturile subzistenţei, tineri fără nici un fel de viitor şi copii care îşi încep viaţa fără condiţii minimale.
Este nevoie să-i înlăturăm pe Băsescu, Boc, Blaga, Anastase şi pe toţi ceilaţi din PDL, UDMR, UNPR şi minorităţi (care sunt grupuri de interese, nu partide) pentru că împreună au contribuit la impunerea curbei de sacrificiu de către noi, în timp ce ei afişeaza opulenţa caracteristică oamenilor fără caracter.
Este nevoie să-i oprim pentru a nu ne mai îndatora în faţa organismelor financiare internaţionale şi să-i trimitem în faţa justiţiei pentru a da socoteală şi a încerca recuperarea a ceea ce se mai poate.
Este nevoie să ne recăpătăm demnitatea în faţa popoarelor Europei”
, este apelul pe care protestatarii din faţa Palatului Administrativ l-au făcut la adresa concetăţenilor indiferenţi ai Aradului, care preferă să-şi exprime nemulţumirile la colţul blocurilor, la piaţă sau în tramvai.
De remarcat, că marţi seara, mai mulţi lideri ai PDL Arad care părăseau sediul partidului au fost huiduiţi copios de cei aflaţi în Piaţa Revoluţiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu