SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 25 februarie 2012

PNŢCD A FOST NAŢIONALIZAT DE TRAIAN BĂSESCU

PNŢCD A FOST NAŢIONALIZAT DE TRAIAN BĂSESCU

Zilele trecute, mai mulţi fruntaşi ai PDL au avansat ideea unei alianţe de partide, în jurul actualului principal partid aflat la putere, ca o contrapondere la Uniunea Social Liberală. Fostul ministru de externe, Teodor Baconschi, vorbea de o alianţă electorală PDL-UNPR-PNŢCD. Imediat, reacţia UNPR a fost una militărească, în procente: vrem 25% din numărul de candidaţi. Purtătorul de cuvînt al PDL, Sever Voinescu, a replicat, însă, că o eventuală alianţă electorală va fi "împărţită" după alegerile locale atunci cînd se ştie fiecare partid cu ce poate intra în Alianţă.

În Caraş-Severin, PNŢCD NU va face parte dintr-o astfel de alianţă, ba mai mult, nu va face alianţă cu nici un partid politic, a declarat prim-vicepreşedintele acestei formaţiuni, Dan Sîrbu. "PNŢCD a fost naţionalizat de către preşedintele Traian Băsescu, NUMIND, total anti-democratic, pe unealta lui Miluţ, Aurelian Pavelescu, la conducerea formaţiunii. Nu este agreat modul în care acesta face politică cu PNŢCD. În Caraş-Severin, PNŢCD NU intră în alianţă cu nici o formaţiune politică. Asta nu exclude eventuale înţelegeri la nivel local", a spus prim-vicepreşedintele PNŢCD Caraş-Severin, Dan Sîrbu. Acesta a mai declarat că doar în judeţele Alba şi Caraş-Severin nu există organizaţii paralele ale partidului, înfiinţate de Pavelescu. "Pavelescu are nevoie de aprobare de la noi ca să intre în judeţ", a spus Sîrbu.
"Îl bat ţăranii dacă pun mîna pe el"!

Tribuna Resitei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu