SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 5 februarie 2012

COMUNICAT

Conducerea Judeteana a Organizatiei P.N.T.C.D. Satu-Mare a participat in data de 04.02.2012 in orasul Sigetul Marmatiei la comemorarea a 59 de ani de la trecerea in nefiinta a celui care a fost marele om politic si de stat IULIU MANIU, artizan al MARII UNIRI de la 1 Dec. 1918, decedat dupa un greu martiriu in inchisoarea din localitate .
Au perticipat din partea Organizatiei Conducerii Nationale a P.N.T.C.D. : domnul Victor Ciorbea Presedinte al P.N.T.C.D , domnul Gheorghe Ciuhandu Presedintele C.N.C, domnul Mihai Grigoriu Secretar General precum si numeroase delegatii judetene.
Programul a fost deschis printr-o slujba de pomenire in celula in care a murit marele om politic, urmata de un simpozion despre activitatea lui Iuliu Maniu si valorile partidului din trecut pana azi.
In incheiere s-a tinut o scurta liturghie de pomenire a tuturor detinutilor decedati in conditiile de dezumanizare de la acest penitenciar in cimitirul saracilor "CEARDA"
In dupa amiaza zilei, la Ocna Sugatag, s-a desfasurat sedinta C.N.C-ului a P.N.T.C.D. unde au fost discutate problemele actuale si strategiile de viitor a partidului.


Dr. Emil Naghi
Presedinte P.N.T.C.D.
Satu-Mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu