SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 21 februarie 2012

Viata partidului nu se va opri aici


Intr-adevar, suntem un organism cu multiple afectiuni mortale.
Dar sunt atat de multe pentru ca s-au acumulat in timp - si asta, intrucat niciodata nu s-au analizat "anomaliile si greselile" comise, spre a se evita repetarea lor si pentru ca, stiind cine le-a comis, sa ne putem feri ulterior.
Permanent s-a practicat politica strutului, permanent s-au votat cu obedienta toate nastrusniciile propuse de liderii momentului.
Nu au existat rigoarea si discernamantul care - manifestate de catre membrii obisnuiti - sa-i faca pe lideri sa-si cenzureze pornirile si sa-si chibzuiasca deciziile.
Acum, suportam consecintele.
De ce s-au acceptat atatea lucruri anormale?
De ce s-a acceptat un statut plin de lacune care au putut fi folosite impotriva noastra?
De ce nu a existat o preocupare sustinuta pentru procese?
De ce s-a acceptat cu apatie ca cercetarea penala a acuzatiilor de semnaturi false (care au blocat inregistrarea congresului din 2008) sa dureze trei ani?
De ce nu s-au depus (sau nu s-au urmarit) documentele congresului din septembrie 2009 (desfasurat cu precautiile necesare - asa cum au rezultat in urma celor intamplate dupa congresul din august 2008)?
Sunt multe - prea multe! - lucruri ciudate care s-au intamplat si datorita carora ne aflam in situatia actuala!
Este necesar sa le lamurim, nu numai de dragul istoriei, ci si pentru ca viata merge mai departe si - sunt convins! - viata partidului nu se va opri aici.
Victoria grupului Pavelescu este numai de moment; nu trebuie sa dezarmam, nu trebuie sa abandonam partidul, ci trebuie sa continuam actiunile atat in instante (mai sunt procese pe rol!), cat si in plan politic, denuntand ilegitimitatea conducerii validate (pentru moment!) de justitie si contrand orice decizie politica luata de echipele de impostori, afirmand ce putere lipsa lor de indreptatire si faptul ca toate asocierile cu ei vor fi supuse contestarii.
Dar trebuie sa fim constienti de greselile comise si de responsabilitatile ce revin autorilor lor.
Desigur, trebuie sa speram ca se va produce o minune (ca, vorba aceea: "berzei chioare ii face Dumnezeu cuib") - dar stiti si cealalta vorba: "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista" - trebuie da facem si noi eforturi.
Dar, daca situatia se va indrepta, trebuie sa fim capabili sa nu repetam greselile, pentru a nu reveni in groapa in care ne aflam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu