SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Ziua 15 de protest anti-portocaliu

Pe ce temă s-au contrazis demonstranţii

http://www.pressalert.ro/2012/01/ziua-15-de-protest-anti-portocaliu/

Demonstraţiile împotriva regimului Băsescu au ajuns, astăzi, în ziua 15, la Timişoara.

Chiar dacă afară nu este ger ca-n alte zile, la această oră în Piaţa Operei nu sunt mai mault de 60 de persoane care protestează. “La Bucureşti, unde e zăpadă şi ger, sunt peste o sută de persoane în Piaţa Universităţii. Noi vom rămâne aici pentru că nu renunţăm la solicitările noastre”, au anunţat organizatorii mitingului de protest. Aceştia au cerut în continuare demisia lui Boc care “acum, încearcă să se spele cu zăpada şi lopata”.

17,50 Jandarmii au de venit subiect de controversă între cei care au luat cuvântul. Asta după ce unul dintre vorbitori l-a făcut nesimţit pe şeful Jandarmeriei din Timiş pe motiv că i-a solicitat primarului Timişoarei să nu aprobe mitingurile din Piaţa Operei, după cum a dezvăluit, ieri, chiar Gheorghe Ciuhandu. Un alt demonstrant le-a luat apărarea jandarmilor, mulţumindu-le pentru modul în care s-au comportat pe toată perioada protestelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu