SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 1 ianuarie 2012

Stirea anului 2011

proiectromania

Stirea anului 2011 - blog Proiect Romania

Anul 2011 a adus importante prefaceri in tara si in intreaga lume, pe care insa nu le vom dezvolta in cele ce urmeaza.

Pentru romani, o stire aparuta in Adevarul online (vezi aici), de bun augur, scoate in evidenta debutul un proces de regandire a valorilor societatii romanesti, de trezire. Conform cotidianului mai sus mentionat, si mai precis a unui sondaj de opinie realizat la comanda acestuia*, romanii au o incredere din ce in ce mai mare in Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei, cea mai importanta personalitate a Romaniei si nu numai.

Acesta prevesteste esecul republicii, ajungand sa ii domine pe liderii politici ai momentului, fiind plasat inaintea unor importante „nume” precum boc, udrea, basescu, isarescu, geoana, ponta etc. Conform sondajului, Regele Mihai inregistreaza la capitolul incredere un scor de 25,7%, procentaj ce il plaseaza pe locul al doilea dupa Crin Antonescu. Faptul ca Majestatea Sa va urca rapid pe locul I la capitolul incredere nu are urma de indoiala. Demn de notat este faptul ca in randul tinerilor Regele se bucura de o popularitate ridicata datorita faptului ca acestia au scapat de intoxicarea la care au fost supusi parintii lor.

Romanii s-au saturat, fapt extrem de vizibil, de jegul „elitelor”, al clasei politice actuale, si vad in monarhie o solutie demna de luat in considerare. Romanii s-au saturat de smecherasi multimiliardari ce nu se remarca decat printr-un trecut intunecat, afaceri dubioase, tupeu si aroganta, precum basescu, udrea, boc, funeriu, nastase, ponta, geoana, mazare (adica de toti cei care de 20 de ani ne conduc, ne fura si ne mint). Timp de 20 de ani ciorile vopsite ale defunctului regim comunist, (fostii turnatori, securisti, si politruci analfabeti, adica aceiasi analfabeti “jmecheri” ai regimurilor de dupa 89) si mai nou fiii si fiicele acestora au ajuns sa conduca/paraziteze Romania.

Doar instaurarea monarhiei va duce la primenirea clasei politice si a societatii, la reinstaurarea bunului simt si a normalitatii in societatea romaneasca. Acum poporul este invitat sa ia atitudine, sa se trezeasca, sa nu mai lase puterea in mana unor scursuri (este timpul sa nu ne mai ascundem dupa cuvinte). Poporul are de ales intre nulitati mafiote si bun simti, normalitate.

Traiasca Regele in pace si onor!

* Stau si ma intreb care este insa scorul real, tinad cont de faptul ca Patriciu (basist de nevoie), datorita unui trecut mai ascuns si a unor afaceri problematice, este santajabil. Sa fi umblat oare la cifre pentru a nu-l alerta pe tovarasul basescu? Sunt sigur ca regele se bucura de o incredere cel putin dubla in inimile romanilor

PS: daca in decembrie 1989 monarhia ar fi fost reinstaurata in drepturile depline, alta ar fi fost soarta acestui popor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu