SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 17 ianuarie 2012

Protesetele continua si la ARAD

Protesetele continua si la ARAD
ARAD. Protestele arădenilor aflaţi pe platoul din faţa Palatului Administrativ au răsunat cu o mai mare forţă astăzi când s-au strâns peste 600 de manifestanţi. Încă de la ora 16:00, în faţa Primăriei era prezent un grup format din peste 30 de persoane.

Grosul manifestanţilor a venit după ora 17.00, dinspre Casa Sindicatelor, locul de întâlnire convenit pe reţelele de socializare. În grup compact au pornit spre Primărie, înarmaţi cu pancarte şi lozinci. Imediat ce grupul format din cei peste 200 de arădeni au ajuns în faţa Primăriei, au fost primiţi cu aplauze de către cei prezenţi. De remarcat că protestatarii au fost de toate vârstele, din mai multe categorii sociale. Cu toţii au scandat „Jos dictatura”, „Jos Băsescu”, „Tu ne-ai ciuruit, noi te-am încolţit”, „Aradul salută Bucureştiul”, „Ieşi afară, javră ordinară”. Spre deosebire de serile precedente, arsenalul manifestanţilor a fost mult mai diversificat dar la capitolul slogane ţinta a fost tot preşedintele Băsescu. Forţele de ordine au fost prezente dar nu a fost necesară intervenţia lor, arădenii manifestându-se paşnic.

http://www.aradon.ro/aradenii-din-nou-in-strada/1041555

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu