SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 27 ianuarie 2012

Inca o runda de proteste, cu retineri!

foto V.G. foto V.G.
ARAD. Încă o tură de proteste. Cei peste 100 de protestatari s-au întâlnit miercuri, ca de obicei, în jurul orei 17:00 și au manifestat la fel de pașnic până în jurul orei 19:15. Au apărut noi mesaje, manifestanții dând dovadă de ingeniozitate.

Pe unul din bannere scria „Băsescu – Poporul egal 0 – 4. Au marcat: Legea Sănătății cu Arafat, Taxa auto, Baconschi – mahala ineptă, comasatele. Toate în prima repriză, urmează repriza a II-a”. Protestatarul a declarat că „Poporul va înscrie încă două goluri, deoarece atât Băsescu, cât și Boc vor fi demiși”.

Spre sfârșitul manifestației, jandarmii au început să legitimeze puținii protestatarii care au rămas pe platou, urmărindu-i pe aceștia până în stația de tramvai. Revoluționarul Mircea Crișan a fost luat pe sus de jandarmi, deoarece a refuzat să se legitimeze. Singurul reporter aflat la fața locului în acel moment a fost luat și el la întrebări.

http://www.aradon.ro/protestul-amenda-si-jandarmii/1047079


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu