SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 3 aprilie 2012

Salvați noua generație din PNȚCD!

0001-Pufulet-al-II-lea-4 Redacția noastră a primit semnale disperate de la sediul central al PNȚCD-ului din București, unde se petreceau lucruri grave. Din cauza celor patru președinți ai partidului, care își dispută cu îndîrjire clădirea, porțile au fost blocate, personalul de rînd, iubitor de animale, nemaiavînd acces în interior. Pe termen scurt, interdicția se putea transforma într-o catastrofă. Pisicile din PNȚCD mai aveau apă și hrană doar pentru 12 ore. Pe termen lung, dacă situația se repetă, înfometarea și deshidratarea lor ar putea însemna desființarea partidului. Singurii țărăniști simpatici și încă vii de care am auzit în ultima vreme se joacă, dorm, lasă păr și fac caca de pe vremea lui Rațiu în sediul din Carol 24.

Nici poluarea din oraș, nici minerii și nici moartea lui Coposu nu au reușit să le distrugă. Dintr-un efectiv de 22 de mîțe în anii buni, pe vremea Convenției, au mai rămas cîteva. Momentan, biroul permanent are următoarea componență: Pufuleț al II-lea (22 de ani omenești), Musette (64), Maria Mama Balcanilor (35), Carmen Silva (26) și Mițica Elefanta (28). Vecinii, care împărtășesc aceeași doctrină și aproximativ aceiași purici, pot fi considerați și ei țărăniști. Aceștia sînt Nicolae al II-lea (48 de ani) și Ferdinand I (52).

Pînă mai apar oameni în structurile de conducere, Partidul Național Țărănist trebuie să supraviețuiască prin pisicile lui istorice. De aceea, îi rugăm pe șefii partidului să nu le îngrădească dreptul la viață bună și să plătească naibii lumina la sediul central. Redacția Kamikaze a început deja strîngerea de boabe pentru salvarea PNȚCD-ului.

Preluat din Kamikazeonline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu