SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 26 aprilie 2012

Solicitare de suspendare a preşedintelui Băsescu, adresată noii majorităţi parlamentare!

http://www.newsar.ro/solicitare-de-suspendare-a-presedintelui-basescu-adresata-noii-majoritati-parlamentare-

Asociaţia „Arad km-zero” a dat publicităţii un comunicat de presă în care le solicită parlamentarilor care formează noua majoritate în Parlamentul României să ia în discuţie de urgenţă suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

„Asociaţia «Arad km-zero», consecventă statutului, său cere parlamentarilor care formează noua majoritate să ia în discuţie cu celeritate suspendarea preşedintelui României şi să ţină seama de calendarul alegerilor locale în aşa fel încât la data de 10 iunie 2012 populaţia ţării să-şi poată exprima opţiunea şi cu privire la revenirea României într-un spaţiu european responsabil şi serios. Credem ca nici o criză politică sau economică nu poate justifica menţinerea în cea mai înaltă funcţie de reprezentare a unui om ce şi-a dat adevarata măsură a valorii prin încălcarea repetată a Constituţiei şi prin subrogarea intereselor sale personale şi de grup contra interesului naţional. De asemenea, cerem constituirea unei comisii la nivelul Paramentului care să analizeze şi să coordoneze o campanie de salubrizare a instituţiilor Statului care au fost politizate, precum şi urgentarea acţiunilor deja începute în justiţie care privesc fapte de corupţie şi trafic de influenţă”, se arată în comunicatul asociaţiei, semnat de Virgil Florea, Dan Ciucuriţă şi Paul Oană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu