SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 12 aprilie 2012

Ciuhandu se aliază cu germanii pentru a mai prinde un mandat


Actualul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu ar mai vrea un mandat. După ce a fost refuzat de USL şi-a îndreptat atenţia spre o altă construcţie politică din partea căreia va candida. Alianţa se va numi Uniunea pentru Timiş.

Azi la Casa Adam Muller Guttenbrunn din Timisoara va avea loc semnarea protocolului de alianta electorala intre PNTCD Timis si Forumul Democrat al Germanilor din Banat, formându-se astfel Uniunea pentru Timiş.

În urmă cu patru ani, în data de 26 martie 2008, PNL, PNTCD şi FDGR au constituit o coaliţie electorală numită Alianţa pentru Timiş.

Pe vremea aceea, sigla electorală a cuprins un TM (cu majuscule) sub care se aflau cinci stele, totul scris galben pe fond albastru.

Pentru sezonul electoral care va începe - cel puţin oficial - la începutul lunii mai, Uniunea pentru Timiş a pregătit o inimă pentru timişoreni, realizată artistic din două elemente grafice care pot semnifica două păsări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu