SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 19 mai 2012

Surorile lui Corneliu Coposu vin în Sălaj. Se împlinesc 98 de ani de la naşterea "Seniorului"

http://www.adevarul.ro/locale/zalau/Surorile_lui_Corneliu_Coposu_vin_in_Salaj-_Se_implinesc_98_de_ani_de_la_nasterea_-Seniorului_0_702529972.html

Surorile lui Corneliu Coposu
Zalău

Surorile lui Corneliu Coposu

 
Duminică, 20 mai, se împlinesc 98 de ani de când Corneliu Coposu a vâzut pentru prima oară lumina zilei. Se întâmpla în localitatea sălăjeană Bobota, unde cei ce l-au cunoscut şi l-au apreciat pe regretatul om politic se vor întâlni mâine pentru a-l omagia.
Marcarea împlinirii a 98 de ani de la naşterea "Seniorului" începe chiar de astăzi, la Zalău, la Muzeul de Artă Ioan Sima, cu vernisajul unei expoziţii dedicate Seniorului. Tot astăzi, de la ora 17.00, în Sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj va avea loc o întâlnire între membrii Fundaţiei Corneliu Coposu şi cei 15 elevi şi profesori din întreaga ţară premiaţi în cadrul concursului „Corneliu Coposu în istorie”. Sâmbătă, 19 mai, în Sala „Avram Iancu” a Primăriei Municipiului Zalău va avea loc festivitatea de premiere a concursului, precum şi o conferinţă susţinută de conf.univ. Virgil Ţârău. La eveniment şi-au anunţat participarea omeni de cultură, istorici şi profesori universitari, dar şi cele două surori are regretatului om politic, Rodica şi Flavia Coposu.
A doua parte a zilei de sâmbătă este dedicată unei vizite în Bobota, satul lui Corneliu Coposu, la care vor participa elevii premiaţi şi invitaţii la eveniment. Manifestările sunt organizate de Fundaţia Corneliu Coposu, filiala Sălaj, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu