SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 21 mai 2012

Dragi colegi
Ma adresez tuturor PNTCD-istilor din Romania si nu numai cu indemnul de a ingropa securea razboiului pe perioada campaniei electorale indiferent pe ce liste sunteti. Trebuie sa intelegem ca indiferent cu cine suntem aliati pe plan local imaginea este a PNTCD - ului. Partidul ca si antenatii lui nu merita aceasta imagine! 
Ceea ce s-a intamplat in ultimile zile pe FB si la Alba se repeta in toata tara, din cate am inteles. 
Certurile interne nu-si au locul in campanie cu atat mai mult cu cat nu se mai poate schimba nimic. Aliantele sunt facute iar campania electorala are ca singur obiectiv intrarea in consiliile locale si cele judetiene, nu autodistrugerea PNTCD. 
Acolo unde PNTCD-ul a mers singur in alegeri nu sunt probleme, dar acolo unde organizatia s-a impartit intre cele doua partide FSN-iste este imperativ ca taranistii sa se comporte in mod sportiv, cu fair-play.
 Numai asa se va putea crea o imagine buna Partidului. 
 In campanie, in fata alegatorilor, nu conteaza cu cine te-ai dus ci cum te comporti cu adversarul. 
Intalniti-va pe terenul ideilor si evitati "terenul" principiilor din moment ce ati pornit in campanie aliindu-va cu dusmanii clasici ai PNTCD...
Propun sa luam in considerare un COD DE COMPORTAMENT AL TARANISTULUI pentru a se evita in viitor aceste atacuri absurde care sa intineze memoria Partidului.

Maria RATIU
Taranista ITALIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu