SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 11 mai 2012

Asociaţia "Arad Km - Zero" a solicitat prefectului suspendarea contractelor derulate de administraţie!


http://www.newsar.ro/stiri-arad/asociatia-arad-km-zero-a-solicitat-prefectului-suspendarea-contractelor-derulate-de-administratie



Asociaţia Arad Km – Zero a solicitat miercuri, într-o conferinţă de presă, Instituţiei Prefectului Judeţului Arad suspendarea tuturor contractelor aflate în derularea administraţiilor publice locale, care nu influenţează servicii în desfăşurare către populaţie.
„Asociaţia noastră nu mai aşteaptă nici un fel de răspuns din partea autorităţilor alese în 2008, cu mult prea mare îngăduinţă de arădeni, la solicitările de a clarifica modul în care şi-au sporit exponenţial averile, ce sunt în totală contradicţie cu felul în care i-au silit pe români să trăiască, şi nici nu au corespondent în venituri licite şi mai ales morale. Sperăm şi credem că noile autorităţi vor cere lămuririle necesare, instituţional, aşa că astăzi semnalul nostru se va îndrepta către instituţia prefectului din judeţul Arad”, au arătat Virgil Florea, Dan Ciucuriţă şi Paul Oană, în debutul conferinţei de presă.
„Cerem de urgenţă suspendarea tuturor contractelor aflate în derulare, care privesc bani publici şi care nu influenţează servicii în desfăşurare către populaţie. Suspiciunile noastre ni le intemeiem pe numeroasele semnale pe care presa în aceşti ultimi ani le-a tras, precum şi pe constatările noastre. Pentru a încerca să fim punctuali vă solicităm blocarea angajamentelor pe care consiliile locale şi cel judeţean, majoritare PDL le-au aprobat şi care au cel puţin aspecte dolosive daca nu penale. Spre exemplu: banii pentru tot felul de chermeze, precum «ziua vecinului», «ziua administratorului», «ziua pinguinului» şamd., banii care se alocă în fiecare an pentru îndiguiri, baraje şi alte lucrări de acest gen pe râurile din judeţ, banii şi modul cum se deruleaza «sistemul integrat al deşeurilor», chiar cu bani europeni, printr-o firmă de partid din Bucuresti, banii pentru panseluţe şi banii pentru parcul fotovoltaic.
De asemenea, dorim să ştim cum şi cine a recepţionat lucrările din oraş care se dovedesc a fi făcute neprofesional. Dăm doar două exemple: asfaltarea străzilor care se umplu de apă la orice ploaie şi celebra lucrare de pe strada Meţianu. În speranţa că de această dată vom fi auziţi, vă mulţmim în numele cetăţenilor din judeţul Arad”
, au mai precizat cei trei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu