SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 18 mai 2012

Spunem DA propunerii Asociaţiei "Arad Km. Zero"


http://www.newsar.ro/stiri-arad/electoral-spunem-da-propunerii-asociatiei-arad-km-zero



Acceptăm propunerea făcută luni de către Asociaţia „Arad Km. Zero” prin care toţi candidaţii ce vor o schimbare în Arad să convină asupra unui singur contracandidat lui Gheorghe Falcă în bătălia pentru Primărie.
Cerem Asociaţiei „Arad Km. Zero” să organizeze o dezbatere deschisă publicului cu toţi cei 4 candidaţi sugeraţi de organizator. Dezbaterea trebuie să se desfăşoare într-o locaţie generoasă (de exemplu Teatrul de Stat, Filarmonica), să fie transparentă şi preluată de toate televiziunile locale.
Scopul dezbaterii este acela de a selecta dintre cei 4 candidaţi pe acela care are răspunsurile cele mai corecte şi soluţiile cele mai concrete şi fezabile pentru Arad şi arădeni. Suntem deschişi discuţiei cu Asociaţia „Arad Km. Zero” şi cu ceilalţi candidaţi pentru stabilirea detaliilor de desfăşurare şi jurizare a acestei dezbateri.
Singurul criteriu pe care îl considerăm valabil în stabilirea unui candidat unic este acela care răspunde nevoilor arădenilor şi oferă soluţii concrete, fără demagogie, cu competenţă, problemelor reale ale Aradului.
Claudiu Cristea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu