SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

PNTCD si PPE


Stimati Colegi ,

Domnul Vice Presedinte Alexandru Herlea a comunicat la sedinta BNC din 24 Noiembrie ca Presedintele PPE , Domnul Wilfried MARTENS , a raspuns la recenta Scrisoarea trimisa de Conducerea PNTCD si semnata de Domnii Radu Sarbu , Doru Nasui , Gheorghe Ciuhandu si Alexandru Herlea .
In Scrisoarea Conducerii PNTCD fusese prezentata situatia din PNTCD in conditiile in care ,, fostul presedinte , Domnul M.Milut, a refuzat si refuza cu incapatinare sa respecte Statutul PNTCD ... , nu recunoaste Hotararile unor Organisme Reprezentative -Congres, CNC, JODA- , dar continua sa tina blocate Sediile si activitatea PNTCD prin contestarea la Tribunalul Bucuresti a Documentelor Congresului Extraordinar din 20 August 2008 " si prin alte actiuni anti-PNTCD .
Totodata , Liderii nostri i-au reprosat Presedintelui PPE trimiterea , in 24 septembrie 2009 , a Scrisorii sale deschise catre Primul Ministru si Presedintele PD-L Emil Boc si catre pretinsul ,,presedinte PNTCD" M.Milut .
Au subliniat ca actiunea Presedintelui PPE ,, a fost o mare eroare si o dezamagire profunda pentru majoritatea Membrilor PNTCD " .
I s-a cerut sa gaseasca o cale pentru a retrage Scrisoarea sa .
Din relatarea Domnului Vice Presedinte Herlea a rezultat ca raspunsul Presedintelui PPE s-a trimis spre Sediul PNTCD acaparat inca de Domnul Milut et co. , si nu la adresa la care functioneaza provizoriu Conducerea PNTCD .
(De acord cu Domnul Presedinte Radu Sarbu , am telefonat la Sediul din Bulevardul Carol I si am cerut sa vorbesc cu Domnul Iane , pretins ,, secretar general " PNTCD . Secretara a retinut telefonul meu , iar dupa cateva ore m-a sunat Dl. Iane , care sustine ca nu s-ar fi primit la Sediul respectiv nici o comunicare de la Presedintele PPE ; a promis , ca , in cazul ca s-ar primi , ma va anunta si ne va da documentul fara intarziere ... )
In privinta continutului , raspunsul anunta ca s-a luat decizia de a se discuta situatia din PNTCD la proxima sedinta a Conducerii PPE , ce va avea loc la inceputul lui Decembrie ac.
(Personal , voi propune Conducerii noastre sa fie prezenta la sedinta respectiva .)
Dragi Colegi ,
Adiacent celor de mai sus si ca ecou al unor framantari prezente pe Forumul nostru in aceste zile , pentru a descreti fruntile si a invedera ca si in Occident dimensiunea Crestina continua sa fie prezenta in casa oamenilor politici , transcriu , in continuare , si intr-o traducere ce poate fi imbunatatita, motto-ul cartii autobiografice Wilfried Martens ( primita tot de la Domnul Herlea , la sedinta BNC...)
Motto :
O Lord support us all the day long
Until the evening comes,
The shadows lengthen and the busy world is hushed ,
The fever of life is over and our work is done .
Then Lord in your Mercy ,
Give us a safe lodging ,
A Holy rest and peace at the last.
Amen
John Henry Cardinal Newman
(The Oxford Book of Prayer , 1988, p.101)
Traducerea LP :
O, Doamne , ajuta-ne de-al lungul intregii zile
Pana coboara noaptea ,
Pan-se lungesc umbrele si lumea ocupata se linisteste ,
iar fervoarea vietii se ostoieste si lucrul nostru se incheie .
Apoi, Doamne , in mare indurarea Ta ,
Daruieste-ne un adapost sigur ,
Sfanta odihna si pace in cele din urma .
Amin .
Sanatate tuturor !
Liviu Petrina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu