SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 13 noiembrie 2009

CRIN ANTONESCU: SUNTEM URMAŞII LUI CORNELIU COPOSU

joi 12 noiembrie 2009 de Roxana Iordache

Seniorul

S-au împlinit, ieri, 14 ani de la despărţirea de Corneliu Coposu.

Ca şi cum nu ar fi suferit suficientă batjocură în timpul vieţii, se mai comite una şi la comemorare.

Mizeria lui Miluţ, un impostor indecent, care a târât numele PNŢCD în noroi, pretinzându-se preşedintele partidului istoric şi afişându-se cu alt penibil, Boc, drept în spatele lui Băsescu, la TVR, într-o emisiune electorală. Protocolul Partidului De Lachei e cu Prefab, nu cu PNŢCD.

Adevăratul PNŢCD are protocol cu PNL şi îl susţine pe Crin Antonescu. E simplu şi de bun simţ, e clar şi înainte ca justiţia să se pronunţe: adevăratul PNŢCD este cel din care fac parte seniorii ţărănişti, doamna Doina Cornea, surorile Coposu, primarul Ciuhandu.

Trebuie să fii ori spălat pe creier, ori de rea credinţă ca să-ţi mai pui problema care este veritabilul PNŢCD sau ca să vorbeşti de “aripi” ori “grupări”. Şi trebuie să fii nesimţit nelimitat sau dezaxat ca să afirmi că Băsescu e comparabil cu însuşi Coposu, cum a zis Cristian Preda.

Crin Antonescu poate afirma că suntem urmaşii lui Corneliu Coposu, cum a făcut-o zilele trecute la Râmnicu Sărat, unde se află fosta închisoare în care a murit Ion Mihalache, iar Corneliu Coposu şi Ion Diaconescu au fost deţinuţi, fiecare, în regim de izolare totală, vreme de opt ani. Adăugaţi la alţi aproape 10, în alte închisori şi lagăre.

“Nu suntem o ţară de orfani, nu suntem oameni a căror memorie a fost spălată. Noi nu suntem urmaşii lui Traian Băsescu. Suntem urmaşii celor care au căzut în munţi neacceptând tirania, colectivizarea şi umilinţa comunistă, suntem urmaşii unui om cum a fost Corneliu Coposu”, a spus Crin, citat de ţărănistul maramureşan Ion Beuca.

Adunătura lui Miluţ sfidează şi profanează o asemenea moştenire. Impostorul imobiliar a sechestrat sediile cele mai frumoase ale PNŢCD, începând cu sediul central, pe care îl ţine baricadat. Sediul în care s-a aflat catafalcul Seniorului, la care, vreme de trei zile şi trei nopţi, a fost pelerinaj naţional.

E timpul să limpezim apele. Vorba Seniorului, din poezia lui, Rugă:

“Răsădeşte, Doamne, dragostea şi crinul

În ogorul năpădit de ură

Şi aşterne peste munţi de zgură

Liniştea, iertarea şi seninul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu