SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 8 noiembrie 2009



prin Auftakt de Lilick la 07.11.2009


Astazi comemoram, alaturi de partidele noastre de suflet, PNL si PNTCD, unul din cele mai importante momente din istoria moderna: Prima manifestatie anti-comunista. 8 noiembrie 1945 - Piata Palatului Regal. In acelasi timp, aniversam ziua onomastica a Majestatii Sale, Regele Mihai.

E una dintre cele mai emotionante zile, care reuneste in amintirea sangelui varsat, cele doua evenimente, de-a pururi. Unii, cand vorbesc despre anti-comunism, se trag din Traian Basescu si din discursul lui din Parlament. Noi, sa nu uitam, ne tragem seva si spiritul din aceste evenimente profund anti-comuniste, suprimate prin forta.

Stramosii nostri condamnau comunismul pe vremea cand stramosii lor il adulau. Acesti "anti-comunisti" de "rit nou" nu vor scrie astazi despre moartea sau suferinta tinerilor liberali si taranisti. Pentru ca nu se regasesc spiritual acolo, printre ei. Si nici aici, acum, cu noi, langa noi. Si-au insusit doar si au murdarit niste simboluri. Pentru ca aveau nevoie de votul nostru si de o eticheta istorica, care sa confirme apartenenta lor la dreapta politica. Nu vor avea nimic din toate astea. Istoria nu da pomeni de campanie electorala nimanui. Traian Basescu nu are nimic, dar nimic in comun cu Corneliu Coposu. (Atentie, Cristian Preda!)

Va rog sa cititi mai mult despre 8 noiembrie 1945 pe site-ul Alianta Dreptei. Corneliu Coposu si alti lideri taranisti si liberali s-au numarat printre cei arestati atunci. Fie-le numele pomenit in veci !

"La multi ani", Majestate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu