SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 26 noiembrie 2009

Iata optiunea PNTCD pentru turul 2

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, l-a felicitat, miercuri, în numele formaţiunii pe care o conduce, pe candidatul PNL în alegerile prezidenţiale, pentru prestaţia pe care a avut-o în timpul campaniei electorale şi a declarat că îi va invita, în zilele următoare, la Timişoara, pe liderii politici pe care îi sprijină, în actuala conjunctură, respectiv, Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Klaus Iohannis.


'Îl felicităm pe Crin Antonescu şi pentru scorul electoral obţinut, chiar dacă rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale dovedesc faptul că, la 20 de ani de la Revoluţie, România încă nu este pregătită să se despartă de umbra trecutului, rămânând ancorată în tarele aceluiaşi sistem', a spus Ciuhandu.

Ţărăniştii timişeni salută, de asemenea, consecvenţa în declaraţiile şi atitudinile politice a lui Crin Antonescu, precum şi faptul că, deşi nu a reuşit să acceadă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, nu l-a împiedicat pe candidatul PNL să rămână consecvent în dorinţa de a asigura României un climat politic de 'corectitudine şi seriozitate, climat care, din păcate, ne-a lipsit în ultimii cinci ani'.

Gheorghe Ciuhandu apreciază că consfinţirea oficială a majorităţii existente în Parlamentul României asigură premisele ca în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 'să reuşim să înlocuim bâlciul politic şi scandalul şi să readucem normalitatea într-o zonă a politicului care a fost privată de aceasta, în ultimii cinci ani'.

'Toate aceste lucruri ne demonstrează că, totuşi, în România încă mai există oameni şi partide ataşate valorilor democraţiei şi respectului atât faţă de adversarii politici, cât şi, mai ales, faţă de cetăţean', a opinat fruntaşul ţărănist.

El şi-a reafirmat poziţia că nu va susţine candidatura lui Traian Băsescu nici în turul doi al prezidenţialelor, iar, ca dovadă, în zilele următoare îi va avea ca oaspeţi, la Timişoara, pe Antonescu, Geoană şi Iohannis.

'Pe acest Băsescu nu îl susţin, defel. Prin urmare, o să-i invit, săptămâna viitoare, pe Mircea Geoană, pe Crin Antonescu, pe Klaus Iohannis, ca să demonstrez, prin prezenţa lor aici, pe cine susţine Gheorghe Ciuhandu, primarul Timişoarei. Fac asta pentru a termina cu această mizerie şi confuzie voită', a declarat Gheorghe Ciuhandu.

Edilul Timişoarei îi va aştepta pe cei trei lideri cu un document pe care l-a discutat, marţi, cu cei doi viceprimari, în care să ceară ca acest municipiu să nu mai fie privat de 'anumite drepturi, aşa cum s-a întâmplat în ultimul an de guvernare', referindu-se la alocări de fonduri de care Timişoara nu a beneficiat, deşi este al doilea contribuitor la bugetul statului, după Bucureşti.

'Sunt nişte chestiuni de bun-simţ, de descentralizare, aşa cum o doresc toţi în ţara asta', a precizat Ciuhandu.

AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu