SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 8 noiembrie 2009

Noi nu! Luptă pe viaţă şi pe moarte pentru cei 2% ai PNŢCD

Blog PNŢCD Cluj » Blogul lui Paul-Sorin Tiţa

Peste tot pe unde merge, Traian Băsescu minte că ţărăniştii l-ar susţine pentru alegerile prezidenţiale. Tocmai mă uitam la televizor, era la un miting electoral la Craiova, când iar am auzit mulţumiri adresate ţărăniştilor. Îi răspundem şi noi, politicos, la mulţumiri: Nu, domnule Traian Băsescu, nu vă votăm, aşa cum nu v-am votat niciodată!

Nu vom vota persoane care îşi fundamentează discursul politic pe frici colective sădite în naţional-comunism. Nu vom vota persoane care stârnesc oamenii împotriva oamenilor, continuând lupta de clasă naţional-comunistă. Nu vom vota persoane care vorbesc, cu lipsă de bun simţ, despre sărăcia altora după ce şi-au umplut lor şi alor lor burţile şi buzunarele. Nu! Nu vă vom vota!

Ştim: aţi înţeles că aveţi nevoie ca de aer de cei 2% ai PNŢCD. Aţi înţeles că prin cei 2% veţi fi la 4% distanţă de cel care vă va învinge în turul doi. Aţi înţeles că, fără cei 2% în primul tur, aveţi toate şansele să nu îl mai apucaţi pe al doilea. Aţi înţeles că fără un referendum inutil, lipsit de valoare juridică sau morală, cu siguranţă nu aţi fi intrat în turul doi.

Noi nu vă votăm. Noi vom vota Crin Antonescu pentru o Românie a bunului simţ, pentru o Românie în care cei care fac ceea ce faceţi dumneavoastră nu vor ajunge niciodată preşedinţi. O Românie în care cei ce mint, fură şi dezbină, aceştia nu vor depăşi niciodată statutul de mincinoşi, hoţi şi dezbinători.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu