SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 7 martie 2013

PARTIDUL  NATIONAL  TARANESC  CRESTIN  DEMOCRAT
Senatul si  Comitetul de Conducere Interimara
Bucuresti  I , Casuta Postala 63-72 .Mobile :0724 331 783 ; 0734 550 603
 
Stire de Presa
 
In cladirea Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei , holul care duce la Cabinetul Ministrului si la Sala de Protocol se numeste ,, Galeria Ministrilor de EXTERNE ,, . Pe peretii acestei incaperi sunt atarnate  portretele personalitatilor care au detinut portofoliul afacerilor straine din 1862 pana in prezent .
 
In  Galerie figureaza si portretele persoanelor care au ocupat acest fotoliu ministerial  intre 30 Decembrie 1947 si 22 Decembrie 1989 .
 
In  Scrisori adresate Presedintelui Romaniei si Conducerii MAE ,
PNTCD  impreuna cu  UMRL au cerut  eliminarea imediata a portretele tuturor persoanelor care au purtat titlul de ministru de externe  in perioada in care  Statul Roman a avut rangul de dependinta coloniala la care l-a adus statutul de satelit al URSS .
 
S-au invederat  si urmatoarele Argumente :
Constitiutia Romaniei spune clar : Articolul 1 (3) România ... are ... valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi a idealurilor Revoluţiei din Decembrie 1989, şi [acestea] sunt garantate.
Perioada ocupatiei sovieto-comuniste nu face parte din tradiţiile democratice ale poporului român . Iar idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989 nu includ teroarea marxista , ci au respins-o cu jertfe de sange .
Rezistenta anti-comunista care a dainuit timp de 45 de ani nu poate admite cinstirea memoriei  unor sustinatori notorii ai  regimului sovieto-marxist prin expunerea portretelor acestora in Galeria Demnitarilor .
 
PNTCD , la Congresul sau din Ianuarie 2009 , a adoptat o Rezolutie
prin care a salutat condamnarea de Presedintele Romaniei  a comunismului .
Conducatorii acelui regim  ,,ilegitim si criminal ,,  au fost instrumentele directe sau indirecte ale unei puteri straine si au participat la distrugerea elitelor romanesti .  Au fost nominalizati atunci ca fiind primii vinovați de impunerea și perpetuarea unui sistem bazat pe fărădelege  Gheorghe Gheorghiu-Dej si Ana Pauker .  Acum A. Pauker este in  ,,Galeria Demnitarilor ,, din MAE al Romaniei  ...
 
Suntem incredintati ca Opinia Publica va sprijini ferm Cererea noastra  .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu