SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 12 martie 2013

 Cine este PRESEDINTELE tau si incotro mergeti, ca sa ce...

Te-ai luat cu viata de fiecare zi.
Tresari la tv sau radio (ziare nu mai citesti) cand auzi PNTCD.
Ai auzit ca sunt procese si ti-e sila de faramitare si conflicte.

Intr-o zi, nostalgic, treci pe langa sediul in care ai petrecut ani in discutii nesfarsite despre cat de rai sunt ceilalti, netaranistii.
Si intri sa  vezi "cine mai este pe la noi" !

Nici cladirea nu mai seamana, nici pe oameni nu-i cunosti, sau, si mai rau, gasesti din celelalte tabere politice, pe care i-ai injurat in timp, cu satisfactia celui care detine adevarul si DREPTATEA...

Ai vrea sa te implici din nou.
Care sunt "ai tai" cand tu n-ai gandit niciodata singur, era PRESEDINTELE care-ti spunea cu cine sa votezi, pe cine sa blochezi, de cine sa te feresti, unde sa platesti cotizatia si sa nu uiti sa-ti dea chitanta ca nu intrii in alegeri.

El, PRESEDINTELE te cunostea ca baiat bun, de ziua lui nu lipseai niciodata si te simteai important cand iti stangea mana, lasandu-te sa-i urezi LA MULTIANI !
Apoi iti promitea ca o sa aiba grija de tine cand o sa vina vreama...deconcentratelor !

Pe cei de acum nu prea ii cunosti, sunt alte tabere, nu s-au uitat niciodata la tine, nu au fost "in teritoriu", de unde vii tu.

Te gandesti pragmatic (asa este in POLITICA) care are mai multe sanse sa castige si mai intrebi si vreo 2-3 oameni numai buni de sfatuit, apoi te duci la o sedinta, stai pe scaun si asculti, nimic nou dar cu asta te-ai ovisnuit demult, ca doar nu in sedinte se iau hotararile importante si pleci spre casa.

Pe drum te intalnesti cu o ruda si ii spui ca ai fost la PARTID, dar da nenorocul sa te intrebe cine mai este presedinte la voi ? si simti ca nu ai plecat lamurit tocmai in problema ta : tu al cui om esti acum .

Cine este PRESEDINTELE tau si incotro mergeti, ca sa ce...

dsl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu