SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

vineri, 22 februarie 2013

 Sa judecam lucrurile cu discernamant, sa nu mai acordam credit nelimitat nimanui



Mircea Talos
PNTCD Bistrita
 
Va salut,cu respect,pe dvs si pe toti taranistii autentici!
Aproape toti colegii din gruparea Ciorbea si cativa din celelalte grupari,sunt de buna credinta si,in nici un caz,nu pot fi banuiti de oportunism,cat timp refuza orice oferta venita din partea altor partide si continua sa faca eforturi de timp,nervi si bani,zbatandu-se,ca pestele pe uscat,pentru un PNTCD aflat in moarte clinica si in batjocura publica.
Pof fi banuiti de naivitate,sigur un mare defect in politica,de lipsa de realism si orientare politica,de constanta credinta in valorile inaintasilor(dezavuate azi,intr-o lume a ciudatilor);oricum,din cei 60-70 de "lideri"judeteni pe care-i cunosc eu, stiu ca vor ramane asa,indiferent de perpectivele imediate ale PNTCD,si-i felicit pentru acest "defect",atat de pretuit de I.Maniu.
Principala preocupare a presedintelui Ciorbea,in senat,este legata de modificarea constitutiei,colegii Rizescu,Florea si grupul din fundatia Maniu-Mihalache au o initiativa exceptionala,iar d-na Pralong si o mica echipa din gruparea" cu stampila" lucreaza la cateva initiative.
Toate aceste preocupari,si altele de care nu stiu,sunt necunoscute publicului,deoarece suntem decimati,imprastiati si invrajbiti,neluati in seama de media si neluati in serios de oameni,cat timp nu ne rezolvam "luptele"fratricide".
Poate ar trebui sa-i "urechem"putin,dar intre patru ochi-nu public,pe cei care,din interese egoiste,personale si de mic grup,din orgolii copilaresti,au adus partidul in starea asta,facand,poate involuntar,jocul securisto-comunistilor,care-si" rad in barba".
Pot sa-i asigur,insa,si pe taranistii autentici dar si pe cei ce se bucura de starea noastra,ca sigur ne vom revenii,sigur,sigur.
Numai bine!

Bogdan Grabowski 
presedinte PNTCD, sector I  BUCURESTI

S-ar parea ca aveti capacitatea de a vedea lucrurile mai roz decat sunt.
Daca "Aproape toti colegii din gruparea Ciorbea si cativa din celelalte grupari,sunt de buna credinta si,in nici un caz,nu pot fi banuiti de oportunism" cum se face ca "PNTCD (este) aflat in moarte clinica si in batjocura publica".
Nu prea se leaga.
Si de unde stiti ca "Principala preocupare a presedintelui Ciorbea,in senat,este legata de modificarea constitutiei"?
Colaborati cu domnia sa in aceasta problema?
Mai lucreaza si cu altii? Cu cine?
Si la ce va referiti cand afirmati ca "d-na Pralong si o mica echipa din gruparea" cu stampila" lucreaza la cateva initiative"?
La ce initiative?
Stiti d-stra ceea ce nu stim noi?
Si pana la urma, nu doriti sa ne faceti cunoscut si noua protocolul incheiat intre d-l Ciorbea (in nume propriu sau in numele gruparii noastre?) si d-l Antonescu?
Bineinteles, daca acest protocol exista!
Si, nu va suparati, cum vorbiti despre "Toate aceste preocupari,si altele de care nu stiu" - pai, daca nu stiti, cum de faceti referire la ele? - mai ales ca tot d-stra afirmati ca "sunt necunoscute publicului"?!
Ca sa nu mai fim "neluati in serios de oameni" trebuie ca, in primul rand, sa ne luam noi in serios - respectiv, sa fim realisti, sa judecam lucrurile cu discernamant, sa nu mai acordam credit nelimitat nimanui si sa avem forta sa recunoastem (cand este cazul) ca "imparatul e gol!". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu