SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 10 februarie 2013

Stimati Colegi,

În weekend-ul 9-10 februarie 2013 comemorăm pe marii noştri înaintaşi, eroi martiri ai neamului românesc, Iuliu Maniu şi Ion Mihalache, asasinaţi mişeleşte in aceiaşi zi de 5 februarie, la diferenţă de 10 ani, în 1953 şi respectiv în 1963, de către regimul comunist, trădător de neam şi ţară, aservit ocupantului sovietic. La manifestările de Sâmbătă 9 februarie 2013, care incep la Memorialul din Sighet la ora 9.00 dimineaţa, sunt invitaţi toţi naţional-ţărăniştii împreună cu toţi românii care poartă în suflet respect şi dragoste pentru eroii naţionali anticomunişti ai neamului românesc!
 
După această comemorare, devenită pentru noi tradiţională datorită merituosului şi perseverentului efort al colegilor noştri din Maramureş, va avea loc o sesiune extraordinară a CNC al PNŢCD.

Vă transmit ataşat convocarea CNC al PNŢCD in sesiune extraordinară, la Ocna Şugatag, lângă Sighetul Marmaţiei, in data de 9 februarie 2013, la ora 16,00.

Pentru rezervări cazare, vă rog să vă adresaţi gazdei noastre, domnul preşedinte Gheorghe Şiman, la numerele de mobil: 0728.184.398/VODAFONE sau 0744.184.398/ORANGE.
Domnia sa vă roagă să vă anunţaţi prezenţa la cele două evenimente, comemorarea lui Iuliu Maniu de Sâmbătă dimineaţa la ora 9.00 la Memorialul din Sighet şi la CNC-ul mai sus menţionat, în timp util pentru ca să poată face rezervarea la hotel (unde am fost anul trecut) şi la o pensiune vecină, dacă este cazul. 
De asemenea, vă roagă ca rezervările să fie ferme să nu mai păţească la fel ca anul trecut când a primit reproşuri pentru că a rezervat o pensiune şi apoi acoilo nu a mai venit nimeni!
Am înţeles că tariful pentru 2 nopţi (Vineri/Sâmbătă şi Sâmbătă/Duminică) cu 4 mese (2 micdejunuri şi 2 mese seara) este 185 lei.
Cei care vin Sâmbătă dimineaţa cu trenul vor fi aşteptaţi la gară să fie conduşi la Memorial. 
Şi aceştia sunt rugaţi să se anunţe la domnul preşedinte Gheorghe Şiman pentru a li se rezerva o singură noapte de hotel şi 2 mese. In acest caz tariful este aproximativ 100 lei.

Orice precizări sau alter variante le discutaţi direct cu domnul preşedinte Gheorghe Şiman

Cu stimă şi mulţumiri colegilor din Maramureş,care organizează in fiecare an aceste frumoase evenimente
Secretariat General al PNTCD
Mihai Grigoriu - Secretar general

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu