SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

joi, 25 noiembrie 2010

Dragi Colegi ,

Conducerea PNTCD a aprobat organizarea in zilele de

Vineri , 26 , si Sambata , 27 Noiembrie 2010, intre orele 15,00 si 17,00 , in Bucuresti , Piata Universitatii , in fata Teatrului National , langa Crucea Mineriadei ,

a unei adunari publice de solidaritate cu Alianta pentru Integrare Europeana de la Chisinau . (Autoritatile au fost anuntate oficial.)

Sambata , pe la orele 15 , vor fi prezenti si Membrii Comitetului National de Conducere PNTCD , Domnul Presedinte Radu Sarbu, Domnii Doru Nasui, Gheorghe Ciuhandu , Victor Ciorbea si ceilalti fruntasi PNTCD .

Avand in vedere
importanta deosebita a alegerilor parlamentare ce vor avea loc Duminica in Basarabia, administrata azi ca ,,Republica Moldova” , va rugam sa veniti sa ne exprimam dragostea si deplina solidaritate cu fratii nostri de peste Prut , pentru ca Dumnezeu sa-i despovareze de toate neputintele ramase dupa lunga ocupatie sovieto-comunista , sa participe cu intelepciune la alegeri si sa puna capat dominatiei ateo-comuniste si in acea parte a Romaniei .

Va rugam sa veniti in numar cat mai mare !

Va multumim .

Cu Respect ,

Liviu PETRINA , Vice-Presedinte PNTCD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu