SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 30 noiembrie 2010

Ciorbea, relansat de aripa Sârbu

Ciorbea, pregătit să reintre în politicăCiorbea, pregătit să reintre în politicăFOTO: S.T.

ARAD. Preşedintele şi prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNŢCD- Sârbu, Virgil Florea, respectiv Nicolae Berce, au participat la şedinţa Comitetului Naţional de Conducere, desfăşurată la Bucureşti.

Punctul principal de pe ordinea de zi a fost prezentarea programului politic al lui Victor Ciorbea, care şi-a exprimat dorinţa de a reveni în politica românească, prin intermediul partidului condus la ora actuală de Radu Sârbu. Toţi participanţii la şedinţă au votat pentru reactivarea fostului premier.

„Prin prestatia sa la această şedinţă, domnul Victor Ciorbea a arătat că este gata să-şi asume un rol important în conducerea PNŢCD, cu respectarea prevederilor Statutului şi după o evaluare a situaţiei din punct de vedere politic, juridic, financiar şi desigur a unui program exigent care să readucă partidul în prima linie în opţiunile electoratului”, a declarat preşedintele filialei arădene, Virgil Florea.

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ciorbea-relansat-de-aripa-sarbu/cn/news-20101129-03170714

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu