SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 27 octombrie 2009

PNTCD il voteaza pe Crin Antonescu si are protocol cu PNL

Liberalii au semnat, marti, un protocol de colaborare cu taranistii, a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu, in cadrul unei conferinte de presa.

"Impreuna cu presedintele PNT-CD, Radu Sarbu, am semnat un protocol de colaborare intre cele doua partide, destinat unei actiuni prezente si viitoare convergente celor doua partide, singurele partide autentice de centru-dreapta din peisajul politic romanesc", a anuntat, marti, liderul liberalilor.

Antonescu a explicat ce presupune, mai exact, protocolul incheiat intre PNL si PNT-CD: incheierea unei aliante electorale, dupa 6 decembrie, si garantia ca, dupa ce vor reveni la guvernare, liderii liberali vor lua in considerare numirea "specialistilor PNT-CD" in functii cheie in cadrul Executivului.

"Cel mai important este acela ca vom incheia, dupa 6 decembrie, o alianta electorala pentru alegerile locale si parlamentare pentru 2012. In momentul in care PNL va reveni la guvernare, va lua in calcul, pentru numirile cu caracter politic, si specialisti propusi de PNT-CD", a dat asigurari liberalul.

Cat despre obiectivele comune asupra carora cele doua partide au convenit, cele mai importante sunt respectarea valorilor morale crestine, finalizarea procesului de restituire a proprietatii, reconcilierea societatii romanesti prin lustratie, "lucruri, idei, proiecte pentru care ambele partide au activat inca din 1990, de la reluarea activitatii lor".

"Dorim sa actionam impreuna intr-un moment dificil pentru Romania, in calitatea noastra de partide pe care istoria si actiunile de dupa 1990 le legitimeaza in fata electoratului ca singurele partide autentice de centru-dreapta", a incheiat presdintele PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu