SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 21 octombrie 2009


Asul din maneca lui Antonescu



O mutare magistrala a lui Crin Antonescu pentru prezidentiale a fost alegerea lui Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru.
Daca Basescu nu va fi de acord cu aceasta varianta in acest moment, va castiga foarte mult la alegerile prezidentiale Crin Antonescu, pentru ca va merge in tandem pentru prezidentiale cu prim-ministrul independent Klaus Iohannis.
Imaginea lui Klaus Iohannis la nivel European si national este una foarte buna, iar asocierea unui viitor candidat la presedintia tarii cu primarul Sibiului ii va aduce voturi importante.
Ceea ce ma framanta pe mine ca si taranist si ma si deranjeaza ca roman, este ca Romania are un primar cu realizari mult mai notabile decat Iohannis care a reusit fara finantarile de care a beneficiat Iohannis si fara sprijinul Germaniei sa promoveze un oras in randul oraselor Europene.
De ce domnul primar Gheorghe CIUHANDU nu a fost propus ca prim-ministru, nici de liberali si nici de presedintele Basescu ?
Ce are mai mult domnul Iohannis decat domnul Ciuhandu, un roman 100%?
Sau ce nu are domnul CIUHANDU si are domnul IOHANNIS?
Privind doar site-urile celor doua primarii, Timisoara si Sibiu, realizezi diferenta de calitate intre cele doua personalitati.

http://ivanioan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu