SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

luni, 12 octombrie 2009

Bătălie prin e-mail pentru şefie

Organizaţia PNŢCD Dolj face obiectul rivalităţii între două grupuri ce revendică şefia filialei: pe de-o parte, aripa Marian Petre Miluţ, reprezentată în Dolj de tandemul Laureţiu Mândrea - Daniel Botea, iar pe de alta facţiunea lui Radu Sârbu, pentru care militează mai puţin cunoscuţii Mircea Terhici şi Iacob Gheorghe.

Căsuţele de e-mail ale jurnaliştilor craioveni pare să fie câmpul de luptă preferat de cele două grupări, ce au conduceri separate, dar care-şi semnează comunicatele de presă în numele aceleiaşi organizaţii: PNŢCD Dolj. Aşa se face că, în urmă cu doar câteva zile, pe adresele ziariştilor soseau o avalanşă de informări legată de naşterea unui comitet de iniţiativă pentru „refacerea” PNŢCD Dolj. Comitetul cu pricina l-a şi desemnat pe conducătorul filialei, în persoana lui Mircea Terhici, în calitate de preşedinte, ajutat de prim-vicepreşedintele Gheorghe Iacob şi secretarul Ştefanin Vlădulescu. Aşa cum o arată comunicatele de presă ale triadei ţărăniste, conducerea PNŢCD Dolj a şi primit recunoaşterea „preşedintelui” formaţiunii, Radu Sârbu.

„Acest comitet este împuternicit de către preşedintele partidului, domnul Radu Sârbu, prin Decizia nr. 95 din 25 august 2009, şi implicit de către întreaga conducere istorică a partidului”,

se arată într-unul dintre e-mail-urile semnate în numele organizaţiei judeţene a PNŢCD.


Botea: Singura adresă autorizată e a noastră!

Numai că mutarea nu a rămas netaxată de cea de-a doua grupare ce se exprimă în numele PNŢCD Dolj, reprezentată, de această dată, de Laurenţiu Mândrea, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene, de Daniel Botea, prim-vicepreşedinte, şi de Marius Boiangiu, secretar. Aceştia au trimis, la rândul lor, mesaje e-mail către jurnaliştii craioveni pentru a contracara afirmaţiile rivalilor.

„Am aflat că în numele organizaţiei PNŢCD sunt trimise aşa-zise comunicate şi declaraţii de presă. Cu tot respectul pentru presa locală, vă informăm că singurele declaraţii din partea PNŢCD Dolj sunt făcute de pe aceasta adresă de e-mail, aşa cum au fost făcute invitaţiile la conferinţele de presă, conferinţele de alegeri. Conducerea PNŢCD Dolj, stabilită în alegerile din 30 august, v-a fost comunicată la data respectivă, astfel încât orice altă persoană care nu este în conducere nu poate face declaraţii în numele PNŢCD Dolj, ci doar în nume propriu”, se afirma in comunicat.

http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri&sectiune=online&idcat=2&idstire=89173&title=Batalie-prin-e-mail-pentru-sefie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu