SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

miercuri, 19 septembrie 2012


PNTCD Ciorbea a contestat la BEC Alianta Romania Dreapta


Aripa din PNTCD condusa de Victor Ciorbea a depus o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC) privind semnarea Aliantei Romania Dreapta (ARD) de catre Aurelian Pavelescu in numele PNTCD.
Formatiunea lui Corbea sustine ca Aurelian Pavelescu uzurpeaza functia de presedinte al taranistilor si ca nu are dreptul legal, legitim si moral de a vorbi in numele partidului, potrivit unui comunicat remis redactiei Ziare.com.

"Ieri 17 septembrie a fost depusa o contestatie la Biroul Electoral Central referitor la uzurparea calitatii de presedinte PNTCD de catre A Pavelescu in momentul semnarii aliantei electorale ARD.

Acesta nu are dreptul legal, legitim si moral de a vorbi in numele partidului nostru", se arata in comunicat.

Contestatarii au mai sustinut ca au dreptul de a spune adevarul indiferent de cat de mici sunt sansele ca acesta sa fie luat in seama.

Protocolul ARD a fost semnat de PDL, PNTCD, FCD si Forta Civica, fiecare fiind reprezentata de liderul sau, respectiv Vasile Blaga, Aurelian Pavelescu, Adrian Papahagi si Mihai Razvan Ungureanu.
 .............................................................................................................................................................
Ieri a fost depusa o contestatie  la Biroul Electoral Central referitor la uzurparea calitatii de presedinte PNTCD de catre A Pavelescu in momentul semnarii aliantei electorale ARD.
Acesta nu are dreptul legal, legitim si moral de a vorbi in numele partidului nostru.
Avem dreptul si datoria de a spune adevarul indiferent de cat de mici par sansele ca acesta sa fie luat in considerare.
18.09.12
Mihai Grigoriu
Radu Rizescu

Va tansmit adresa de pe siteurile de stiri care comenteaza contestatia noastra la adresa lui Pavelescu si ARD

Radu Rizescu

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/pntcd-aripa-ciorbea-contestat-la-bec-inscrierea-aliantei-ard-277619.html

http://www.antena.ro/stiri/doi-reprezentanti-ai-pntcd-au-contestat-la-bec-inscrierea-aliantei-ard

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/PNTCD-contestat-BEC-inscrierea-ARD_0_776322614.html

http://www.realitatea.net/pntcd-aripa-ciorbea-a-contestat-la-bec-alianta-romania-dreapta_1011128.html

http://ampress.ro/stiri/pntcd-aripa-ciorbea-contesta-la-bec-inscrierea-ard-invocand-faptul-ca-pavelescu-nu-avea-dreptul-sa-semneze-in-calitate-de-presedinte-pntcd/

http://www.antena3.ro/politica/alianta-romania-dreapta-a-opozitiei-contestata-la-bec-de-doi-reprezentanti-ai-pntcd-184471.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu