SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

duminică, 9 septembrie 2012

Grupul de Rezistență din PNȚCD se alătură senatorilor partidului în protestul anti-Pavelescu 

Grupul de Rezistență din PNȚCD (https://www.facebook.com/Grup.RezistentaPNTCD)  s-a alăturat acțiunii de protest a Senatului PNȚCD, cu mesajul: Aurelian Pavelescu nu reprezintă PNȚCD
Săptămâna aceasta, joi 6 și vineri 7 septembrie 2012, Senatul PNȚCD a organizat o acțiune de protest în fața sediului central al PNȚCD din Piața Rosetti (Bd. Carol I nr. 24), unde a avut loc o adunare publică a membrilor și simpatizanților partidului.
Scopul acestei acțiuni a fost informarea opiniei publice asupra faptului că Aurelian Pavelescu nu reprezintă PNȚCD, așa cum se specifică în Comunicatul emis de Senatul PNȚCD din data de 3 septembrie 2012: “Este de datoria noastră să-i avertizăm pe toți cei care intenționează să aibă relații oficiale cu PNȚCD, că luarea în considerare a pretenției dlui Aurelian Pavelescu de a reprezenta partidul nostru constituie o eroare de apreciere a cărei consecință implicită este nulitatea ce lovește toate actele la care domnia sa va fi parte în calitate de reprezentant al partidului nostru.”
Dubla acțiune de protest a Senatului a fost susținută de Grupul de Rezistență din PNȚCD, care va continua să organizeze și să sprijine acțiuni de protest față de pretenția domnului Aurelian Pavelescu de a reprezenta partidul nostru. În acest sens, membrii Grupului de Rezistență din PNȚCD continuă campania de strângere de semnături pentru susținerea declarației membrilor de rând ai partidului, cuprinsă în Comunicatul Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu, emis la 27 august 2012.
Aurelian Pavelescu nu reprezintă PNȚCD!
Grupul de Rezistență din PNȚCD
8 septembrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu