SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 11 septembrie 2012

Codul Grupului de Rezistență din PNȚCD


Bine ați venit în Grupul de Rezistență din PNȚCD!
Aici vom căuta împreună soluții imediate, dar și pe termen lung la problemele concrete, de azi și de mâine, ale partidului nostru de suflet. Înainte de a intra "în pâine", vă rugăm să parcurgeți acest Cod al membrilor acestui grup, pe care, dacă alegeți să rămâneți în grup, se presupune implicit că vi-l asumați. 

  • Prezentul grup Facebook este doar unul dintre instrumentele de lucru și mediile de manifestare ale Grupului de Rezistență din PNȚCD și nu se identifică în întregime cu acesta. Grupul de Rezistență din PNȚCD are și membri și susținători "off-line", în realitatea noastră cea de toate zilele ;)



  • Deși  nu exclude lungile discuții și polemici cu care ne-am obișnuit pe alte forumuri,  Grupul de Rezistență din PNȚCD se vrea în primul rând un GRUP DE ACȚIUNE pentru membrii de rând ai partidului. De aceea, TEMA principală acestui grup FB este inițierea de acțiuni pentru realizarea obiectivelor noastre. Vă rugăm să păstrați subiectele postărilor în această tematică. Și să ne ajutați să ducem la capăt acțiunile propuse :)

  •  Ne dorim, așa cum deja știți, să nu mai cădem în letargie și pasivitate – ducem o luptă de rezistență și împotriva acestora ;) – și de aceea este deosebit de important pentru cauza noastră să ținem aproape, să ne cunoaștem și să putem ține legătura în orice moment. Prin urmare, vă rugăm insistent să completați cu datele dumneavoastră fișierele Prezentare membri (aici: http://www.facebook.com/groups/Rezistenta.PNTCD/doc/415020641890093/), și Date de contact (aici: http://www.facebook.com/groups/Rezistenta.PNTCD/doc/415017151890442/Necompletarea datelor în aceste fișiere în termen de 5 zile de la înscriere va atrage după sine excluderea automată din acest grup!

  •  Aceia dintre dumneavoastră care dintr-un motiv sau altul nu pot fi membri activi ori aleg să nu-și dezvăluie datele personale aici, pot fi în continuare susținătorii noștri, pot participa ocazional cu propuneri, mesaje, păreri în celelalte platforme de lucru ale Grupului de Rezistență din PNȚCD: 

- pagina web Rezistența PNȚCD, de pe blogul Țărănista: http://taranista.wordpress.com/rezistenta-pntcd/
- pagina FB a Grupului de Rezistență din PNȚCD: http://www.facebook.com/Grup.RezistentaPNTCD
- pagina FB Pavelescu nu reprezintă PNȚCD: http://www.facebook.com/pages/Pavelescu-nu-reprezinta-PNTCD/287696354671496
- grupul FB de discuții al PNȚCD: http://www.facebook.com/groups/orgpntcd.bacau/

  • Dacă doriți să fiți doar "membru off-line" (adică sunteți dispus/ă la acțiune în afara mediului virtual) adresați-ne un mesaj de adeziune la Grupul de Rezistență din PNȚCD, la adresa rezistenta.pntcd@gmail.com, cu subiectul "Adeziune" (în corpul mesajului vă rugăm să ne furnizați toate datele necesare conlucrării noastre viitoare). Această adeziune presupune asumarea calității de membru al Grupului de Rezistență din PNȚCD și implicit faptul că ne putem baza pe dumneavoastră în acțiuni viitoare :)

  •  Pentru a fi la curent cu activitățile principale ale grupului și a vă implica activ în acestea, vă rugăm ca din când în când să răsfoiți Fișierele grupului (http://www.facebook.com/groups/Rezistenta.PNTCD/files/), unde se regăsesc documentele noastre programatice, precum și alte materiale utile de lucru. 

  • Vă rugăm să recomandați pentru înscrierea în acest grup numai persoane de nădejde, de acțiune, membri sau simpatizanți vechi, în care aveți încredere totală. Vă mulțumim!

 În rest… ne bazăm pe decență, bun-simț și respect reciproc.

 Spor la treabă – va fi mult de treabă! – și nu uitați: Fiecare contează!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu