SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

sâmbătă, 7 iulie 2012


 

Traian Basescu suspendat de Parlamentul Romaniei

Crin Antonescu -Presedinte Interimar

# Final voturi ptr suspendare : 256- 29 iulie 2012 referendum popular pentru demitere
CCR vacanteaza functia de Presedinte al Romaniei - Basescu face contestatie la CCR
Adevarul

Cutremur de 4,4 în zona Vrancea. Seismul s-a simţit şi la Vaslui
Suspendarea preşedintelui şi convocarea referendumului, în Monitorul Oficial



Hotărârea Parlamentului de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu şi cea de convocare a referendumului pentru demiterea şefului statului au fost publicate, vineri seară, în Monitorul Oficial.
Referendumul urmează să aibă loc în 29 iulie.
Cetăţenii care se vor prezenta la referendum urmează să răspundă cu "DA" sau "NU" la întrebarea: "Sunteţi de acord cu demiterea preşedintelui României, Traian Băsescu?".
Conform unei OUG adoptate joi seară preşedintele este demis dacă jumătate plus unul din cei care se prezintă la urne votează în favoarea demiterii.
Parlamentul a adoptat, vineri seara, hotărârea de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu, cu 256 de voturi "pentru" şi 114 "împotrivă". Două voturi au fost anulate.

Parlamentul propune, printr-o hotătâre care a fost aprobată de plen, ca referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu să aibă loc în data de 29 iulie. Hotărârea a fost votată, fiind înregistrate 242 de voturi "pentru".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu