SE APROPIE ALEGERILE. Taranistii nu-si identifica propriul partid dupa Milut sau Pavelescu. Deci...CONGRES! Pe cine punem in loc?

marți, 24 iulie 2012



Sa nu fim ipocriti!

Nu trebuie sa va incurajeze faptul ca multi au tendinte autoritariste, incercand sa interzica ceea ce nu le place.
Este o manifestare nu numai nedemocratica, ci anti-democratica.
Stiu ca oamenii au, in general, tendinta de a uita ceea ce nu le face placere si de aceea ma consider dator sa va reamintesc (ceea ce cred ca in sinea d-stra stiti cu totii) ca daca aranjamentul cu organizatia "21 decembrie" ar fi avut succes si PDL ar fi ajutat sa fie recunoscut congresul din iunie 2011, acum "PNTCD autentic" ar fi fost alaturi de d-l Basescu.
Sa nu fim ipocriti!
Fiti, va rog, amabila si enumerati-mi-i pe cei care in CNC s-au opus acelui "protocol de asociere" prezentat ca avand o "utilitate politica" (va amintiti spusele d-lui Andrei Dimitriu - care li s-au parut convingatoare participantilor?).
Stiti (sau ar trebui sa stiti!) ca pe acest "aranjament" se bizuia d-l Ciorbea cand a afirmat (inainte de congres) ca va avea succes si stiti, de asemeni, ca ii rezervase d-lui Maries un post de prim-vicepresedinte (ca rasplata), dupa ce, la congres, intentionase sa-l faca secretar-general.
Nu strica un minim de decenta!
Ii inteleg pe cei care s-au saturat de d-l Basescu (ma numar printre ei!), dar nu astept cu multe iluzii perioada care ar urma dupa inlaturarea sa.
Chiar daca acum nu sunt prea vizibili, sa nu credeti ca d-nii Hrebenciuc, Catalin Voicu, Oprisan & Co. au disparut din PSD; adaugati-i la acestia pe oamenii "g-ralului" Oprea - care a fost "reconsiderat" si nu mai este apreciat ca fiind "tradator", ci "patriot", drept pentru care PSD a incheiat o intelegere cu UNPR, formand "alianta de centru-stanga", asa ca cine va vota USL ii va vota si pe ei - si puteti aprecia daca "viitorul suna bine".
Asa ca haideti sa nu ne mai ciondanim  si sa nu ne mai excludem, ca si asa nu mai suntem prea multi!
Am mai afirmat si alta data, cu amaraciune, ca asta este culmea manipularii (care arata dimensiunea victoriei "lor"): sa ne certam "noi" pentru "ei"!

Bogdan Grabowski
Presedinte PNTCD sector I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu